punek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam 1)Nie wiecie gdzie można kupić zasiłke ENLIGHTA 300W ew. 350W. Poprosiłem mikołaja żeby mi obódowę ENLIGHTA podrzucił pod choinkę :lol: Tak się zastanawiałem że może fajniej byłoby chcieć zasilacz Enlighta a odzielnie jakąś obódowę BIG TOWER jakiejś lipniejszej firmy ale ładniejszego wyglądu. Jeszcze jedno pytanko 2)Nie wiecie jak można poznać czy mam XP Palamino czy ten tundercośtam. Nie chce mi się radiatora ściągać. Tzn. chodzi mi o to czy można się dowiedzieć z pod windowsa (XP)? Jak to coś może pomódz to kupowałem w ostatni tydzień wakacji(proca). Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 W wakacje nie bylo t-breadow 1,8+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 nei sadze czy podgladniesz pod winda jaki masz procek a jak sie biosz scigac to nie scigaj bo rdzen ukruszysz chyba ze amsz to takie metalowe nei wiem jak sie nazywa :P a zasilazcami nie ma problemu na oslej laczce masz adresy sklepow pozatym opcja szukaj bylo mowione :-)- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 ja mam do sprzedania fortron source 300W jakbys chcial to wal na priva albo na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Co do obudowy to kup sobie Chieftec Dragona jakiegoś. Chyba najładniejsza obudowa jaką widziałem. No może poza jej modem Thermaltek'a. Cena to od około 440zł do bo ja wiem 800 :) Ale zasilacze mają 360W też bardzo dobre jeśli nie lepsze niż Enlight. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Co do obudowy to kup sobie Chieftec Dragona jakiegoś. Chyba najładniejsza obudowa jaką widziałem. No może poza jej modem Thermaltek'a. Cena to od około 440zł do bo ja wiem 800 :) Ale zasilacze mają 360W też bardzo dobre jeśli nie lepsze niż Enlight. z ta cena cos przesadziels :) w 600zl by sie zmiescil :) Nie wiem jakie daja te zasilacze ale na stronce chiefteca ich zasilacze to nic innego jak enlighty a kto robi zasilacze dla enlighta to ja nie wiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Co do obudowy to kup sobie Chieftec Dragona jakiegoś... Ale zasilacze mają 360W też bardzo dobre jeśli nie lepsze niż Enlight. to bracie przywaliles - obecnie dla Enlight i Chieftec zasilacze robi ta sama firma SIRTEC - wszystkie z serii HPC-xxx-xxx (np ten HPC-360-202) pochodza z tej firmy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Witam 1)Nie wiecie gdzie można kupić zasiłke ENLIGHTA 300W ew. 350W. Poprosiłem mikołaja żeby mi obódowę ENLIGHTA podrzucił pod choinkę :lol: Tak się zastanawiałem że może fajniej byłoby chcieć zasilacz Enlighta a odzielnie jakąś obódowę BIG TOWER jakiejś lipniejszej firmy ale ładniejszego wyglądu. Jeszcze jedno pytanko 2)Nie wiecie jak można poznać czy mam XP Palamino czy ten tundercośtam. Nie chce mi się radiatora ściągać. Tzn. chodzi mi o to czy można się dowiedzieć z pod windowsa (XP)? Jak to coś może pomódz to kupowałem w ostatni tydzień wakacji(proca). Pozdrawiam Punek To zamiast enlighta lepiej wziąć za 270 pln topowera 420 W (z 2 wentylami). Sam na takiego mam chrapkę. Kupujesz taki i masz na kilka lat spokój z zasilaczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Za tyle kasy to mi nie kupią?!?! MAX 350 zeta. Ale obudowa też musi być. Ta co teraz mam niedość że jest mało stabilna to jest za mała. Mam zamiar kupić samą zasiłkę i BIG TOWER-a bo w niedługim czasie będe robił WC i chciałbym żeby mi się wszystko zmieściło do środka. 1) możecie mi dać namiary na sklepy gdzie sprzedają big towery i są zdjęcia? 2)Gdzie mogę kupić blok wodny? 3)Czy duża jest nagrzewnica od lublina ew. od ziła :) Pozdrawaim Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...