4liant_weteran Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 CZESC. Mam problem . Osatnio ojciec chciał żebym przeinstalował mu windowsa w laptopie . Robiłem to jak na stacjonarnym kompie wszystko ok do zasu gdy trzeba uruchomic laptop ponownie po skopiowaniu plików instalacyjnych :/ . Zamiast pokazac sie okna znanego z instalacji win xp to znów uruchamia się ten instalator (ten DOSOWY tak jakby) i chce zeby znowu zaisnatlowal . Jak włożyłem płytke od win 98 to dosatje taka wiadomosc nie mozna zaistalowac systemu poniewaz nie ma dyskow stałych i ze musze miec jaksi sterownik . Sterownika zadnego nie mam :/ Pomocy . Specyfikacja laptopa celeron 600 mhz dysk jakis tam 6 gb reszta zintegorwoane z plyta glowna JESZCZE RAZ POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 CZESC. Mam problem . Osatnio ojciec chciał żebym przeinstalował mu windowsa w laptopie . Robiłem to jak na stacjonarnym kompie wszystko ok do zasu gdy trzeba uruchomic laptop ponownie po skopiowaniu plików instalacyjnych :/ . Zamiast pokazac sie okna znanego z instalacji win xp to znów uruchamia się ten instalator (ten DOSOWY tak jakby) i chce zeby znowu zaisnatlowal . Jak włożyłem płytke od win 98 to dosatje taka wiadomosc nie mozna zaistalowac systemu poniewaz nie ma dyskow stałych i ze musze miec jaksi sterownik . Sterownika zadnego nie mam :/ Pomocy . Specyfikacja laptopa celeron 600 mhz dysk jakis tam 6 gb reszta zintegorwoane z plyta glowna JESZCZE RAZ POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! a nie masz czasem partycji na ntfs? dos na którym stoi 98ka nie widzi ntfs'a. wywal wszystkie partycje i zainstaluj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A model laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) model to life book S series cos takiego Sformatowałem go w fat32 i występuje to samo :/ co to może byc Edytowane 10 Listopada 2005 przez 4liant_weteran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...