Maniakalny Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 telefon włącza sie i za chwilę wyłącza (pojawia się tylko podświetlenie) w serwisie powiedzieli ze to oprogramowanie wgranie nowego to koszt 100zł haha mam kabelek pod port com ,ale nie wiem skąd wziąc oryginalny soft do tego telefonu znalazłem jedynie instrukce jak wgrać i porgram do wgrywania pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Podpinam się pod pytanie, ale z innym kłopotem. Mianowicie te C60 to mulaście wolne telefony. Ponoć po wgraniu modowanego softu elegancko chodzą. Czy ktoś ma taki soft? poradzi jak zmodować? Niebezpieczne to? A może telefon może się nie obudzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus_pl1 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) prosze http://www.allsiemens.ru/flash/C60.htm i polecam to forum http://forum.siemensinfo.pl/index.php Edytowane 10 Listopada 2005 przez marcus_pl1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) w serwisie powiedzieli ze to oprogramowanie wgranie nowego to koszt 100zł haha Moge tylko powiedziec, ze to faktycznie kwestia oprogramownaia. U nas w serwisie dziennie pojawia sie przynajmniej jeden (czasami i wiecej) tych telefonow wlasnie z taka usterka. Siemens wypuscil bubel. Ten twoj serwis ladnie kasuje, taki stary telefon i 100zl, troche niepowazni sa. Taki flash to 20-30 minut roboty o wartosci okolo 30zl ;) My (ja konkretniej) zazwyczaj wrzucam soft w wersji 26 badz 27 (zalezy jaki typ flasha ma dany telefon) i po tym dosc rzadko zdarza sie ze telefony wracaja spowrotem. Wyjatkiem sa oczywiscie te z uszkodzona pamiecia ;) Jesli masz kabel serwisowy na COMa, to powinienes moc spokojnie wrzucic nowszy soft za pomoca swupa ze strony SIemensa (niestety w tej chwili nie dziala, wiec linka nie jestem w stanie podac). Edytowane 10 Listopada 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 mam kabelek na coma i jak chce wgrac oprogramowanie to chce zebym włączył telefon który się włącza i wyłącza kto zna jakis serwis DOBRY w KRK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 mam kabelek na coma i jak chce wgrac oprogramowanie to chce zebym włączył telefon który się włącza i wyłącza Jesli masz swupa, to powinienes miec opcje w stylu "skip detection". To pozwala wrzucic flasha na sile. Jesli korzustasz z innego oprogramowania to poprostu poszperaj po opcjach, gdzies powinno to byc. Generalnie te telefony robi sie po testpoincie, a wiec nawet martwe mozna ruszyc, ale do tego wypada miec juz nieco drozszy sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 testpoint przecięty grzebał chyba we wszystkich opcjach frei i nic wrzucałem na "siłe" ale nic to nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...