Skocz do zawartości
k75

Sony Hx-95s!gdzie Mozna Go Zakupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam cholerny problem z zakupieniem monitora SONY HX-95S czekam juz na niego miesiac i nic,nikt go nie posiada w sprzedaży!!A najlepsze jest to że jak napisalem do Sony Polska kiedy takie monitory będa dostepne odisali mi po trzech dniach ze oni nie zajmóją sie drystrybucja monitorów SONY na rynek polski!!!!!!wiec pytam ich kto do ciżkiej :mur: cholery zajmuje sie dystrybucja monitoirów SONY na polski rynek moze ktos z was wie?

Byłbym badzo wdzięczny za jakas pomoc w tej sprawie

Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi!!!

Pozdrawiam

Krzysztof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich mam cholerny problem z zakupieniem monitora SONY HX-95S czekam juz na niego miesiac i nic,nikt go nie posiada w sprzedaży!!A najlepsze jest to że jak napisalem do Sony Polska kiedy takie monitory będa dostepne odisali mi po trzech dniach ze oni nie zajmóją sie drystrybucja monitorów SONY na rynek polski!!!!!!wiec pytam ich kto do ciżkiej :mur: cholery zajmuje sie dystrybucja monitoirów SONY na polski rynek moze ktos z was wie?

Byłbym badzo wdzięczny za jakas pomoc w tej sprawie

Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi!!!

Pozdrawiam

Krzysztof

A co jest w nim takiego specjalnego procz designu i wysokiej ceny?

Wydaje mi sie, ze Samsung 193P Plus / 970P bedzie lepszym rozwiazaniem i tanszym.

Poza tym Sony jest na MVA, a Samsung juz na S-PVA.

Edytowane przez $l@ven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi