yaCaa Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam. Mam siec z kilkoma osobami z okolicy.. jestesmy podpieci do jednego swicza ale nikt nie widzi innych komputerow w otoczeniu sieciowym... jest jakis program ktory umozliwia przegladanie sieci ? bo ten windowsowy cos szwankuje.. :/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Używam Shed 1.01 http://keir.net/software.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A skonfigurowaliście połączenie sieciowe?? Nazwa Grupy Roboczej ?? :) Oraz włączenie udostępniania plików?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 sciagnelem ten program i nie dziala.. nie znajduje zadnego kompa.. a na 500% sa wlaczone inne bo u mnie w domu sa 3 kompy w tej sieci wlaczone i zadnego nie widzi :// wiec albo ja nie umiem tego obslugiwac albo to nie dziala :/ ale dzieki za dobre checi.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 no wszystko jest.. a nawet nie widze w sieci swojego kompa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Utwórz nowe połączenie sieciowe na każdym kompie wpisz to samo czyli grupa robocza itd.Niepisz posta pod postem używaj opcji CYTUJ !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 nic nie pomaga.. :/ moze to wina serwera z ktorego idzie internet co ? moze to serwer blokuje jakos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...