Watek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Moj komputer ma 4 lata :oops: i postanowiłem wymienic cos w nim. Moj komp: AMD Duron 700 Płyta głowna ESC VIA KT133A Ram SDRAM 192 Karta graficzna Nividia Riva TnT 2 Dysk 20 GB I zasilka 230W Ja myslalem nad Athlonem 1600+ albo Duron, dokupic 256 ramu, Karta GEFORCE 4 MX440. To bedzie gdzies okolo 300 zl. I jeszcze jedno czy zasilka wytrzyma ?? Edytowane 10 Listopada 2005 przez Watek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 jaki masz maxymalny limit kasy modernizacje ? jeśli chcesz kupować te części co napisałeś to kup jakiegoś mode-coma 300W bo ta stara może mieć problemy i mógłbyś kupić mobo z obługą ddr-ów bo nie zabardzo sie opłaca pakować kase w tą starą. te swoje 192 sdr sprzedasz, i kupisz 256 ddr (teraz nawet sdr są droższe od ddr) no i mobo też możesz opchać i zostanie ci jakaś kasa na nową, reszte najwyżesz dołożysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Sprawdź na stronce producenta płyty głównej jakie komponenty maxymalnie ta MoBo obsłuży i wgraj najnowszy bios. Ponieważ kt133A oficjalnie najwyżej obsługiwał procki AXP na rdzeniu palamino. Na niektórych płytach z tym chipsetem ale innych producentów można było wrzucić pod pewnymi warunkami AXP na rdzeniach t-bread, a co za tym idzie Durony na rdzeniu applebread. Edytowane 10 Listopada 2005 przez Cywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Gdzies do 400 zl moge wydac. Jak sprawdzalem plyte glowna to pisalo ze model KC-235, K7VZA. Jaki jest adres do stronki ESC ? Edytowane 10 Listopada 2005 przez Watek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 google prawde ci powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) w media-markt są podobno ddr 512mB Twinmos za 99zł !!!!!!!!! mobo używaną za 100zł z allegro (s754) + sempron jakiś tylko tak to widzę lepiej pomęcz się na tym co masz i zbieraj kasę bo potem będziesz żałował , na Athlonie 1600+ dużej różnicy nie odczujesz albo dokup ramu + grafika np.6200 Edytowane 10 Listopada 2005 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Raczej poczuje różnice ;). Niech kupi durona 1.1 lub 1.2 lub tego oc. I niech zbiera kasę na platformę 754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ok ale ja mam socket A, a nie s754 i mam 3 gdniazda SDRAM nie mam chyba DDR. Nie moge znalesc stronki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 boshee tak ciężko użyć :google: ? -> http://www.ecs.com.tw/ . i tak jak wyżej koledzy napisali, lepiej dozbieraj kase na nowszą platforme, a nie kupuj tak bez przemyślenia bo potem bedziesz sobie wypominał. chyba że satysfakcjonuje cie taki sprzęt i nie potrzebujesz więcej. ale powiem ci że na tym co chcesz kupić raczej nie pograsz w nowsze gierki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ok ale ja mam socket A, a nie s754 i mam 3 gdniazda SDRAM nie mam chyba DDR. Nie moge znalesc stronki :P http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ecs&bt...aj+w+Google&lr= Przeczytaj dokładnie co chłopaki napisali o platformie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 w media-markt są podobno ddr 512mB Twinmos za 99zł !!!!!!!!!To jest niemożliwe <_< jak tak to ja sprzedaje swoja pamięć i kupuje 2X512!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...