B4ko Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 witam Jak skopiować płyte windowsa XP by z tej skopiowanej szło zbootowac wystem. nagrałem juz raz normalnie i sprobowałem zbootowac sytem ale nie wykrywał tej płyty doradzcie jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 PO coś w programach do nagrywania są te opcje "kopiowania cd" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 kopiowałem w ten sposób i nic nie da w windowsie ładnie odpala sie z autostartu ale juz bootować z niej sie niechce w biose Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Esgiej - mówił Ci ktoś, że Twój sig, wygląda jak przemielony i przeorany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 kopiowałem w ten sposób i nic nie da w windowsie ładnie odpala sie z autostartu ale juz bootować z niej sie niechce w biose Musi działać, chyba, że oryginał tez nie działał. Esgiej - mówił Ci ktoś, że Twój sig, wygląda jak przemielony i przeorany ?Mówi Ci coś PSO p6? :wink: Zmień skina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 orginał działa napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 :legal: Ale chyba robienie kopii zapasowej jest :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Jezeli mam orginał to jest legalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 @AragornPL zrobienie kopii zapasowej jest legalne do autora: sprobuj Clone CD - jesli nie bedzie dzialalo to raczej zwalony oryginal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 sprobuj Clone CDalbo alcohol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hideki_ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 ja robilem kopie zapasowa ;) przy pomocy nero6, ale w zakladce opcji odczytu pozaznaczalem wszystkie opcje (sciezki raw, dane raw itd) - tak dla pewnosci i zadzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...