tomcyk Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Myśle że nie ma tu co dużo pisać Prosze Was o jednoznaczną odpowiedż...czy wyszło coś "nieoficjalnie" itd:) Jak tak to [censored !] -bo ja tera cośna kazie zciągam ale coś mnie sie to nie widzi:) Dzieki z Gory Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Premiera byla 5 grudnia, naprawde nie chcesz tego obejrzec w kinie na wielkim ekranie i z dobrym dzwiekiem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Premiera byla 5 grudnia, naprawde nie chcesz tego obejrzec w kinie na wielkim ekranie i z dobrym dzwiekiem???Nie ja np. chce miec w swojej kolekcji wszystkie czesci Sagi :) Wole sobie ogladac w domku na Telewizorku i z dzwiekiem AC3 na moich glosnikach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Premiera byla 5 grudnia, naprawde nie chcesz tego obejrzec w kinie na wielkim ekranie i z dobrym dzwiekiem??? Premiera jest 18 grudnia. http://www.lordoftherings.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Na Cnn byla juz relacja z premiery!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Na Cnn byla juz relacja z premiery!!! :lol: Tak, jasne, a krowy potrafią latać. Być może był to pokaz przedpremierowy, dla wybranych, bo światowa premiera jest oczywiście 18 grudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Na Cnn byla juz relacja z premiery!!! :lol: Tak, jasne, a krowy potrafią latać. Być może był to pokaz przedpremierowy, dla wybranych, bo światowa premiera jest oczywiście 18 grudnia. To napewno był pokaz przedpremierowy odbył się w NEW YORK. Ta przedpremiera była oficjalna więc należy mówić że pierwszy pokaz odbył się 5 gródnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Two Towers jeszcze nie ma, o kazaa to możesz zapomnieć bo pewnie jeszcze długo będą tam same lipy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Two Towers jeszcze nie ma, o kazaa to możesz zapomnieć bo pewnie jeszcze długo będą tam same lipy :) :lol: Ostatnio ściągnąłem z Kazy two towers, który okazał się byś spidermanem :lol: Ale nieszkodzi, bo to też chętnie obejżałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później).Oficjalna premiera w Polsce bedzie chyba 30 stycznia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później).Oficjalna premiera w Polsce bedzie chyba 30 stycznia :evil: ciekawe kiedy będzie nieoficjalna... :wink: a ta częśc będzie O WIELE ciekawsza od Drużyny... jesli ktoś z was czytał książkę to wie o czym mówie... jak w pierwszej byłem zaczytany, to przy czytaniu drugiej nawet przerw na jedzenie nie chiałem robić... 8) a nie jestem z tych co duzo czytają, nawet wręcz przeciwnie... całą "trylogie" wykończyłem w tydzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później). Zmartwie Cie, premiera w Polsce bedzie zapewne w okolicach stycznie/lutego jak to mialo miejsce w przypadku FOTR :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 a w chinach wyszla juz nieoficjalna piracka wersja na DVD w cenie 1USD:) wnioskuje ze wkrotce pojawi sie cos w sieci:) tylko gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później).Oficjalna premiera w Polsce bedzie chyba 30 stycznia :evil:Polska ofizjalna premiera odbedzie sie w MARCU a nie w styczniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 A propo Two Towers to sciagam FULL i w dodatku w rozdzielczosci 640x455. 2 cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 ja nawet jakbym miał na płytkach to nie będe teraz oglądał nie ma to jak zobaczyć 1 raz film w kinie. FOTR miałem na płytkach tydzień przed tym jak byłem w kinie i nie ruszyłem ich. Jezu jak trudno było powstrzymać sie przed uruchomieniem choć na kilka minut :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Polska ofizjalna premiera odbedzie sie w MARCU a nie w styczniu.chyba troche przesadziłeś - http://film.onet.pl/7823,film.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 A propo Two Towers to sciagam FULL i w dodatku w rozdzielczosci 640x455. 2 cdTo jakis fake, albo w strasznie biednej jakosci, nietypowa dla divx'ow rozdziałka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Fake widzialem kilka rzekomych Two Towers w kazdym co innego (avipreview rulez ;))) Generalnie jak nie ma release'a na isonews to nie wierze w zadna rewelacje - kazda liczaca sie grupa zawsze sie tam chwali ;) A polska premiera w kinach niestety dopiero 31 stycznia - chamy jedne jak zawsze traktuja nas jak Bangladesz. Bede musial zobaczyc kiedy premiera w .de bo najblizsze dobre kino mam w Berlinie ;) [wkoncu ze szczecina do berlina tylko 1,5 h autem do poznania po polskich drogach rekordowo 5 ;) a u nas multiplexu z siedzeniami i dzwiekiem jeszcze nie wybudowali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później).Oficjalna premiera w Polsce bedzie chyba 30 stycznia :evil: ciekawe kiedy będzie nieoficjalna... :wink: a ta częśc będzie O WIELE ciekawsza od Drużyny... jesli ktoś z was czytał książkę to wie o czym mówie... jak w pierwszej byłem zaczytany, to przy czytaniu drugiej nawet przerw na jedzenie nie chiałem robić... 8) a nie jestem z tych co duzo czytają, nawet wręcz przeciwnie... całą "trylogie" wykończyłem w tydzień... Przeczytałem wszystkie części w wakacje i żeczywiście najciekawiej wyglądała część druga, chociaż trzecia też jest niezła, chociaż trochę dołująca. Ja też dużo czytam, zwłaszcza w wakacje - mój rekord jak na razie, to 2300 stron w tydzień (ale strony formatu połowy z A4) - przeczytane głównie wieczorem od 22 do 1, 2. Władcę pierścieni zajął mi dwa tygodnie, ale starałem się czytać powoli. Nie wiem, czy wytrzymam do 30 stycznia. Generalnie taki film chciałbym obejżeć po raz pierwszy w kinie, ale jak pomyślę, że mam czękać ponad miesiąc, mimo, że film już jest... Wie ktoś może dlaczego tak długo będziemy musieli czekać? Przecież dodanie napisów do filmu powinno zająć co najwyżej dwa dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Pierwszą część obejżałem 4 razy - 2 w kinie i 2 w domu. Ciekawe, czy druga też będzie taka dobra - mam tylko nadzieję, że w Polsce też będzie 18 (albo dzień później).Oficjalna premiera w Polsce bedzie chyba 30 stycznia :evil: ciekawe kiedy będzie nieoficjalna... :wink: a ta częśc będzie O WIELE ciekawsza od Drużyny... jesli ktoś z was czytał książkę to wie o czym mówie... jak w pierwszej byłem zaczytany, to przy czytaniu drugiej nawet przerw na jedzenie nie chiałem robić... 8) a nie jestem z tych co duzo czytają, nawet wręcz przeciwnie... całą "trylogie" wykończyłem w tydzień... Przeczytałem wszystkie części w wakacje i żeczywiście najciekawiej wyglądała część druga, chociaż trzecia też jest niezła, chociaż trochę dołująca. Ja też dużo czytam, zwłaszcza w wakacje - mój rekord jak na razie, to 2300 stron w tydzień (ale strony formatu połowy z A4) - przeczytane głównie wieczorem od 22 do 1, 2. Władcę pierścieni zajął mi dwa tygodnie, ale starałem się czytać powoli. Nie wiem, czy wytrzymam do 30 stycznia. Generalnie taki film chciałbym obejżeć po raz pierwszy w kinie, ale jak pomyślę, że mam czękać ponad miesiąc, mimo, że film już jest... Wie ktoś może dlaczego tak długo będziemy musieli czekać? Przecież dodanie napisów do filmu powinno zająć co najwyżej dwa dni. miałem i mam nadal to samo odczucie... pare dni doła miałem po zakończeniu... zarazem niedosyt i smutek z takiego obrotu sprawy... Siedzę przy ogniu i dumam O tym, w co pamięć bogata. O kwiatach polnych, motylach W dawnych, minionych latach.O liściach żółtych i nitkach Jesiennych, lekkich pajęczyn. O mgłach, o słońcu, o wietrze, Co włos na głowie mi piętrzył...Siedzę przy ogniu i dumam - Czy tez tu będzie inaczej, Gdy zima przyjdzie bez wiosny - I czy to kiedy zobaczę.Bo rzeczy wiele jest w świecie, A jam ich widział nie wiele... Na przykład w lesie co wiosny Coraz to inna jest zieleń.Siedzę przy ogniu i dumam O dawnych i przyszłych ludach - I wiem - świat nowy zobaczą, A mnie się to już nie uda.Lecz cóż... wciąż siedzę i myślę O czasach, które już przeszły... Słucham znajomych mi kroków I głosów słucham zamierzchłych. to jest tylko jeden z fragmentów tego , czego nie oddaje film... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wie ktoś może dlaczego tak długo będziemy musieli czekać? Przecież dodanie napisów do filmu powinno zająć co najwyżej dwa dni.Troche dluzej - trzeba przetlumaczyc i wogole ;) Ale i tak traktuja nas wytwornie jak bangladesz i mamy premiery kilka tygodni po USA czy nawet .de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wie ktoś może dlaczego tak długo będziemy musieli czekać? Przecież dodanie napisów do filmu powinno zająć co najwyżej dwa dni. Troche dluzej - trzeba przetlumaczyc i wogole ;) Ale i tak traktuja nas wytwornie jak bangladesz i mamy premiery kilka tygodni po USA czy nawet .de Kilka tygodni? Chyba miesiąc+kilka tygodni. Poza tym teksty były już gotowe dawno temu, zanim film był gotowy. Przecież tłumaczone jest za scenariusza, a nie bezpośrednio z filmu. Polskie tłumaczenie równie dobrze mogło być gotowe miesiąc temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ja chcę Terminatora 3!!!!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Two Towers jeszcze nie ma, o kazaa to możesz zapomnieć bo pewnie jeszcze długo będą tam same lipy :) Oj mylisz się i to bardzo, bo jest od co najmniej tygodnia (i to w DVDrip). Tylko nikt rozsadny nie szuka tego na Kaaza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A propo Two Towers to sciagam FULL i w dodatku w rozdzielczosci 640x455. 2 cdTo jakis fake, albo w strasznie biednej jakosci, nietypowa dla divx'ow rozdziałka Właśnie o to chodzi, że nie. Pierwsza część też była w jakości DVDrip na ponad tydzień przed światową premierą. Dwie wieże jest również w DVDripie, bo został zrobiony z kopii DVD dla krytyków. Tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Two Towers jeszcze nie ma, o kazaa to możesz zapomnieć bo pewnie jeszcze długo będą tam same lipy :) Oj mylisz się i to bardzo, bo jest od co najmniej tygodnia (i to w DVDrip). Tylko nikt rozsadny nie szuka tego na Kaaza :P jasne, tylko skad wzieli to dvd jestem ciekaw :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Two Towers jeszcze nie ma, o kazaa to możesz zapomnieć bo pewnie jeszcze długo będą tam same lipy :) Oj mylisz się i to bardzo, bo jest od co najmniej tygodnia (i to w DVDrip). Tylko nikt rozsadny nie szuka tego na Kaaza :P jasne, tylko skad wzieli to dvd jestem ciekaw :evil: No przecież napisałem, że z kopii dla krytyków. Widocznie ktoś przechwycił i z tego właśnie to powstało. Dlatego podczas oglądania filmu jest logo wytwórni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 No przecież napisałem, że z kopii dla krytyków. Widocznie ktoś przechwycił i z tego właśnie to powstało. Dlatego podczas oglądania filmu jest logo wytwórni.jak mozesz daj caly tytul, zebym nie ciagnal jakiegos porka nieswiadomie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...