Skocz do zawartości
tomcyk

Są już Dwie Wieże ????????????

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam wersje:

The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD1-PosTX.avi

The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD2-PosTX.avi

The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD3-PosTX.avi

całosc zajmuje 2,052 GB i ma bardzo dobra jakos oraz dzwiek AC3 5.1

Jest to DVDScreener, a sciagnalem w 2 dni z emule.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest wersja 2cd  

skradziona z akademii filmowej

640x270 i zajebisty dzwiek

Własnie w niedziele juz mialem od kolegi z gieldy ta wersje jakosc dvd i zaje.....y dzwiek . Z tego co widzialem to na kazie jeszcze sie nie pojawila :( ale szukac warto bo to o niebo lepsza wersja niz jakikolwiek screener.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest wersja 2cd  

skradziona z akademii filmowej

640x270 i zajebisty dzwiek

Własnie w niedziele juz mialem od kolegi z gieldy ta wersje jakosc dvd i zaje.....y dzwiek . Z tego co widzialem to na kazie jeszcze sie nie pojawila :( ale szukac warto bo to o niebo lepsza wersja niz jakikolwiek screener.
To jest, o ile się nie mylę, właśnie wersja od ViTE'a. Ukazała się kilka dni temu. Rzeczywiście jakość jest dobra, tylko jest minimalny, trwający 2 sek, w 7 min, problem z obrazem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO jest mały problemik ale w vplayerze daje forward i wszystko idzie dalej . BTW jakis ty obryty ja bym niepamietal w której minucie i sekundzie jakis problem wystapił

:D

Zapamiętałem, bo wiele się nasłuchałem o jakiś "poważnych" błędach w obrazie właśnie w 7 min, jednak zaryzykowałem i sciągłem tą wersje, okazało się, że nie przeszkadza to w oglądaniu i występuje tylko wtedy.

u mnie troche poskakaly kwadraty i poszedl dalej. spoko wersja. akiedy premiera w kinach????

Premiera w polsce jest chyba 31 stycznia :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twin: przypatrz sie dobrze nie tylko w 7dmej minucie w wersji vite sa problemy.

Po pierwsze byl de-sync dzwieku (fix dzien pozniej)

bledow w obrazie jest conajmniej 3 ( i tylez fixow) - bez ffdshow na niektorych buildach xvida na 7:58 potrafil sie zaciac (tzn nie wracalo do normalnego obrazu nawet po daniu forward

Postx mimo, ze divx3 lepsza jakosc i dzwiek AC3 (chociaz zal ze nie Xvid/divx5 ktory IMHO daje lepsza jakos przy takimsamym bitrate)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twin: przypatrz sie dobrze nie tylko w 7dmej minucie w wersji vite sa problemy.

Po pierwsze byl de-sync dzwieku (fix dzien pozniej)

bledow w obrazie jest conajmniej 3 ( i tylez fixow) - bez ffdshow na niektorych buildach xvida na 7:58 potrafil sie zaciac (tzn nie wracalo do normalnego obrazu nawet po daniu forward

Postx mimo, ze divx3 lepsza jakosc i dzwiek AC3 (chociaz zal ze nie Xvid/divx5 ktory IMHO daje lepsza jakos przy takimsamym bitrate)

Możliwe, bo jeszcze nie oglądałem, sprawdzałem tylko tą siódmą minutę, widziałem tez kilka innych fragmętów i na pierwszy rzut oka nie dostrzegłem problemów. Co do dziwięku, to na początku filmu, jakieś 10 min które dokładnie obejrzałem, jest de-sync minimalnie widoczny ( moze w dalszej części bardziej ), i gdybym o tym nie wiedział pewnie bym nie zauważył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi