KaT Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Polecam wersje: The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD1-PosTX.avi The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD2-PosTX.avi The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD3-PosTX.avi całosc zajmuje 2,052 GB i ma bardzo dobra jakos oraz dzwiek AC3 5.1 Jest to DVDScreener, a sciagnalem w 2 dni z emule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a ja polecam wersję 2 cd wydaną przez VITE-a ściągnąłem z emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jest wersja 2cd skradziona z akademii filmowej 640x270 i zajebisty dzwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jest wersja 2cd skradziona z akademii filmowej 640x270 i zajebisty dzwiek Własnie w niedziele juz mialem od kolegi z gieldy ta wersje jakosc dvd i zaje.....y dzwiek . Z tego co widzialem to na kazie jeszcze sie nie pojawila :( ale szukac warto bo to o niebo lepsza wersja niz jakikolwiek screener. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 jest wersja 2cd skradziona z akademii filmowej 640x270 i zajebisty dzwiek Własnie w niedziele juz mialem od kolegi z gieldy ta wersje jakosc dvd i zaje.....y dzwiek . Z tego co widzialem to na kazie jeszcze sie nie pojawila :( ale szukac warto bo to o niebo lepsza wersja niz jakikolwiek screener.To jest, o ile się nie mylę, właśnie wersja od ViTE'a. Ukazała się kilka dni temu. Rzeczywiście jakość jest dobra, tylko jest minimalny, trwający 2 sek, w 7 min, problem z obrazem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 NO jest mały problemik ale w vplayerze daje forward i wszystko idzie dalej . BTW jakis ty obryty ja bym niepamietal w której minucie i sekundzie jakis problem wystapił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 u mnie troche poskakaly kwadraty i poszedl dalej. spoko wersja. akiedy premiera w kinach???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 NO jest mały problemik ale w vplayerze daje forward i wszystko idzie dalej . BTW jakis ty obryty ja bym niepamietal w której minucie i sekundzie jakis problem wystapił:D Zapamiętałem, bo wiele się nasłuchałem o jakiś "poważnych" błędach w obrazie właśnie w 7 min, jednak zaryzykowałem i sciągłem tą wersje, okazało się, że nie przeszkadza to w oglądaniu i występuje tylko wtedy. u mnie troche poskakaly kwadraty i poszedl dalej. spoko wersja. akiedy premiera w kinach????Premiera w polsce jest chyba 31 stycznia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 twin: przypatrz sie dobrze nie tylko w 7dmej minucie w wersji vite sa problemy. Po pierwsze byl de-sync dzwieku (fix dzien pozniej) bledow w obrazie jest conajmniej 3 ( i tylez fixow) - bez ffdshow na niektorych buildach xvida na 7:58 potrafil sie zaciac (tzn nie wracalo do normalnego obrazu nawet po daniu forward Postx mimo, ze divx3 lepsza jakosc i dzwiek AC3 (chociaz zal ze nie Xvid/divx5 ktory IMHO daje lepsza jakos przy takimsamym bitrate) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 twin: przypatrz sie dobrze nie tylko w 7dmej minucie w wersji vite sa problemy. Po pierwsze byl de-sync dzwieku (fix dzien pozniej) bledow w obrazie jest conajmniej 3 ( i tylez fixow) - bez ffdshow na niektorych buildach xvida na 7:58 potrafil sie zaciac (tzn nie wracalo do normalnego obrazu nawet po daniu forward Postx mimo, ze divx3 lepsza jakosc i dzwiek AC3 (chociaz zal ze nie Xvid/divx5 ktory IMHO daje lepsza jakos przy takimsamym bitrate) Możliwe, bo jeszcze nie oglądałem, sprawdzałem tylko tą siódmą minutę, widziałem tez kilka innych fragmętów i na pierwszy rzut oka nie dostrzegłem problemów. Co do dziwięku, to na początku filmu, jakieś 10 min które dokładnie obejrzałem, jest de-sync minimalnie widoczny ( moze w dalszej części bardziej ), i gdybym o tym nie wiedział pewnie bym nie zauważył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 u mnie nie bylo problemow ale mam zainstalowane ffdshow ktory mi byl potrzeby do asterixa z polskim dubingiem (ale shitowy ten film) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...