bozar Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 moj budzet nie jest za duzy:/ chcialbym kupic jak najtanszy(a zarazem 'wystarczajacy') zasilacz i bude do tego sprzetu: sempron 2600+ msi K8N neo n force3 radeon 9000pro 512mb/400 moj budzet to ok.100-120 pln czy jest cos co mozna do tego za tyle dostac? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 kupisz za ta kase ledwo co zasilacz pozadniejszy, ale jak kupisz, to nie licz na bude ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Dogadaj sie w sklepie tak jak ja kup sama bude, niech wezma sabie tego shita ktory tam jest, zaplacisz pewnie tak jak ja okolo 70zl. Potem kup ten co mam w podpisie okolo 50zl i bez problemow pociagnie Twoj sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Spokojnie dostaniesz 'nie-firmowaą' obudowę całkiem niezłą bez zasilacza za jakieś 70 PLN a za jakieś 60 PLN kupisz Fortrona, albo Delte. Poszukaj o tych zasilaczach czegoś więcej na forum - dowiesz się wielu rzeczy o nich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 no tak, ale jakiego frontona? w ogole jaki zasilacz mam brac? 300W, czy 350W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Z fortronów weź sobie Modecoma MC 350 z nowych, lub FSP 300-60 GTP z używanych (allegro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 a jakis taki by sie nie nadal? http://allegro.pl/show_item.php?item=70036946 kur... nic sie na tym nie znam, w czasach jak ja siedzialem 'w komputerach' tematu 'zasilacz' po prostu nie bylo!(jakies 6-7 lat temu:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 niechcesz sluchac to w jakim celu pytasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) ??? no chyba proste, ze slucham:] tylko jakos nie mgoe znalezc takiego fortrona w takich cenach, dlatego pytam czy jakies alternatywy wchodza w gre czy nie, wszystko. Edytowane 11 Listopada 2005 przez bozar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 to co pokazales z allegro to tez fortron ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Po co pytasz, skoro i tak pokazujesz co innego. Szukasz zasilacza to Ci mówimy. Nie warto ładować sie w nic 'gorszego' niż te Fortrony - bo każdy poniżej tej granicy jest shitem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 ok, juz wszystko wiem:> nie kumalem do konca na poczatku, to wszystko pzdr ps- 'Mmm, Hate you guys...' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...