Slayer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Miałem koło 6.7 GB danych zciąganych za pomocą tego programu. Przeżuciłem dane z jednego na drugi komp- odpalam Imesha- a ten mi skurczył bibliotekę do 3.3 GB - dokładnie!! Robiłem pare razy to na kilku kompach- tak samo!!!!! Co jest grane? To nie moze być wirus. NIe wiem, co jest grane, ale to chyba jakieś ograniczenie-błąd programu :? PS- zciagam pare plików- jak już sie zciagneły- patrzę- nie ma. <span style="color:red;">[ciach!]</span>....ten program postanowił pokasować mi załączniki w folderze, żeby było ich do 3.3 GB :evil: To się powtarza na każdym kopie. CO to %$$%#@@ jest?!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 może rezerwuje powierzchnię dysku na ściągane pliki i robi to niezbyt dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 może rezerwuje powierzchnię dysku na ściągane pliki i robi to niezbyt dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Spokojnie, to tylko imesh ;). On tak po prostu ma. Choć nie spotkłałem się z takim czyś co przedstawiłeś przed chwilą, ale można się po nim tego spodziewa :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...