melonowy Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Witam wszystkich ! Powstał nowy serwis internetowy poświęcony moddingowi, chlodzeniu i podkrecaniu www.pmcc.be Chciałbym,zebyscie skomentowali wyglad, uklad i zawartosc strony. Nie jest na niej specjalnie dużo poki co ale wraz z Wiktusserem staramy sie ja skrzetnie rozbudowywac. Jesli ktos bylby zainteresowany wspolpraca to prosze o PW SZUKAMY SPONOSORA :) Edytowane 27 Lutego 2006 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 przenosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jak dla mnie ubaga, ale nie chodzi mi o treści, a o wygląd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Narazie uboga ale będzie lepiej :) Zapraszam do umieszczania własnych projektór na stronie w dziale modding. Projekty proszimy przesyłać na e-mail: pimpmycase@o2.pl Pozdrawiam i zapraszam na stronę! Uwaga zmiana! Chwilowo adres strony to www.pmc.xt.pl lub www.pmcc.tk Przepraszamy zespół PMC Dobra problem z głowy www.pmc.end.pl już działa :) Edytowane 15 Listopada 2005 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Odświeżam temat bo nikt się jeszcze nie wypowiedzial.. Zapraszam !! Prosze sie nie wstydzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Dla mnie brakuje jej tego czegoś... taka monotonna... Ożyw ją jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) PIERWSZA W POLSCE RECENZJA COOLERA AURAS KLIK Edytowane 20 Listopada 2005 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Dla mnie brakuje jej tego czegoś... taka monotonna... Ożyw ją jakoś. Jakoś ? :) Łatwo mówić ... zaproponuj coś jak masz coś na myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Np. dodanie jakiejś grafiki, dodanie żywszych kolorów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Grafika bedzie bo niedlugo dostaniemy logo zrobione przez grafika.. co do kolorów - hmm i tak sa bardziej zywe i cieplejsze niz te chodzby na tweaku A co sądzisz o treści ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Np. dodanie jakiejś grafiki, dodanie żywszych kolorów itp. Szczerze mówiąc nie zamierzamy zmieniać kolorów i generalnego wyglądu strony, w tej chwili serwis jest bardzo czytelny i "malowanie" stronki może mieć efekt odwrotny do zamierzonego. Owszem jakaś grafika by się przydała ale i tak w tej chwili jest to bardzo przyzwoicie wyglądający layout. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Czekam na grafikę, może wtedy będzie "żywsza" na co czekam. Co do treści to się nie przyczepiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Grafika juz jest.. jak ci sie podoba teraz stronka ? robi wrazenie oficjalnego serwisu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Weźmiecie mnie za "upierdliwego" oceniacza, ale mi nie podoba się to logo. Po pierwsze Nie jest na całej szerokości, tylko na części - jest teraz dziura. Po drugie linie są takie schodkowe, nie wiem czy to wina jakości czy nie, ale tak widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Nie, nie jesteś upierdliwy, tylko szczery. Po pierwsze, owszem logo jeszcze nie jest dopracowane dlatego rozmawiałem z Wiktorem i razem stwierdziliśmy, że przydały by się jakieś napisy na tej grafice, bo wygląda to trochę asymetrycznie. Po drugie, wolne miejsce z prawej, celowo zostawiliśmy puste, bo ma znaleź się tam banner do jednego ze sklepów z którym współpracujemy. Po trzecie, jeśli "połaczenie" z banerem nie wypali, wyśrodkujemy logo, dodamy na nim wpisy i ewentualnie drobne poprawki. Zauważ, że to dopiero początki serwisu i wiele rzeczy musimy po prostu wykonać metodą prób i błędów. :D Edytowane 24 Listopada 2005 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jasne. Bardzo dobrze, że tak podchodzicie do sprawy. Nie wszystko musi być od razu piękne, ładne i niewiadomo jakie. Trzymajcie tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Serwis pmc zmienił adres! Obecny adres to www.pmcc.be lecz stary (www.pmc.end.pl) również działa. Dodatkowo pojawił się artykuł-porównanie 2 coolerów na kartę graficzną. Gorąco zapraszam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Witam! Proszę o komentarz do nowego loga serwisu PMC => www.pmcc.be Podoba się wam czy nie? Może coś zmienić? Piszcie :) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Znów to logo na górze za małe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Hmm? Za małe? Specjalnie takie robiłem bo muszę zostawić miejsce na 2 bannery angeli i listanu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zmiana rozmiaru okna, ja tego nie cierpie i już więcej tam nie wejde. Po co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mernest Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 No to ja też wrzuce swoje 3 grosze : ogólny wygląd bardzo mi się podoba jest miły dla oczu, ale to co wcześniej było poruszane w tym temacie czyli te logo jakoś dziwnie wygląda. Ten pasek u góry według mnie powinien być wymazany i ta płyta główna przedłużona żeby nie było widać że obrazek jest ucięty. Wiem że to trochę roboty jest ale myśle że tak o wiele lepiej by wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zmiana rozmiaru okna, ja tego nie cierpie i już więcej tam nie wejde. Po co to? Jaka zmiana rozmiaru okna? O co ci chodzi? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jak wchodzi się na twoją stronę to okno zmienia rozmiar. Po prostu nie jest na "pełny ekran". Co do loga to poczekam z oceną na reklamy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Jak wam się podoba nowe "górne menu" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Jak na razie to bez zmian. Poczekam na te reklamy bo to one będa tworzyć całość z tym logiem i menu. Wtedy się wypowiem, bo na razie to nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam! Zapraszam do przeczytania i oceniania nowego artykułu w serwisie www.pmcc.be linik do artykułu to: http://pmcc.be/articles.php?id=23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Jeżeli chodzi o artykuły , teksty na stronie to przynam że stoją na dość wysokim poziomie , z grafika strony juz jest nieco słabiej. Kolorystyka co prawda bardzo czytelna jedna z drugiej strony zbyt prosta i nie ciekawa. Do belek/nazwy działów w menu (pimp my case, menu uzytkownika... ) można by by było dodac szare tło wtedy głowne działy bardziej by sie odznaczały , poniewaz sama strzałka czerwona wygląda bardzo ubogo, Top/Logo serwisu również ubogie, zdjęcie/grafika uboga, "zblurowane" zdjęce płyty głownej(o ile to płyta główna ;/ ), można przeciez dać zdjęcie lepszej jakości mniej zblurowane, napis pimp my case lub pmcc.be można dać na czerwono, górne menu (home, news,forum ,arts) za bardzo skompresowane kiepskiej jakości, szary pasek nie współgra z topem powinien być albo wydluzony do krawędzi tabeli newsów lub pomniejszony do prostokąta w menu górnym i nie powinien za niego wychodzic, top nie współgra z resztą strony(widac przestrzen pomiedzy topem a reszta strony), tabele menu, newsów powinny być zamknięte na górze, dodaj do ulubionych i ustaw jako stronę startową raczej nie powinno się dawac na samym środku strony- czy nie lepiej by było gdyby te opcje znalazły sie w górnym rogu strony lub gdzies indziej a nie na samym widoku jeszcze w Witamy (może wogóle usunąc te opcje ;) ). Hmmm.. przydał by się jakiś logotyp strony... to narazie na tyle .. a jeszcze jedno co oznacza ostatnie C w pmcc.be (pierwsze 3 litery to skrót od pimp my case czyli pmc ale co oznacza ostatnie C) :) Pozdrawiam oraz zycze sukcesów w prowadzeniu serwisu :) Edytowane 10 Stycznia 2006 przez *Kamil* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) A więc na twoją prośbę (już wcześniej o tym myślałem) dodałem grafiki nad każdym menu. Zapraszam do komentowania => www.pmcc.be A pmcc a nie pmc ponieważ nie było wolnego adresu :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 juz jest fajnie ... jeszcze to trzeba zmienic http://www.pmcc.be/theme/Default/gfx/p.gif :) i bedzie git... moze na cos takiego.... http://www.gtss.spb.ru/template/default/im.../sup-tree-p.gif sproboj.... poszukaj czegos lepszego :D ale juz mi sie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...