AdamG Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam! Mam problem... Posiadam plik audio, który jest zakodowany w ATRAC3. Jest to jednak dziwne atrac, ponieważ jak się zmieni nazwę na wav można go bez problemów odtworzyć w rejestratorze dźwięku lub każdym innym programie, aczkolwiek we właściwościach pliku jest napisane, że jest to atrac3 66kbps. Potrzebna mi jest taka konwersja plików audio aby były one w tym formacie... Próbowałem już z programem ze strony Sonego - "SonicStage", jednak pliki z tamtego są znacznie inne - nie dają się odtworzyć po zmianie rozszerzenia... Czy są jakieś programy które wyświetlą mi wszystkie informacje o wskazanym pliku audio? I czy ma ktoś pomysł czym skonwertować pliki do tego formatu? Stąd można pobrać plik (ten format który chcę osiągnąć): http://rapidshare.de/files/7470968/01_Intr..._Album.wav.html Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Wlascicielem formatu ATRAC3 jest Sony - raczej nie znajdziesz innego oprogramowania niz to produkcji Sony pracujacego z tym kodekiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...