mis87 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam Od wczoraj mam taki problemik z moim WINDOWSem XP.. otóż czasami potrafi się zresetować samoistnie.. np jak surfuje po necie.. albo w OFFICE.. wychodzi niebieski ekran (nie jestem w stnaie przeczytac bledu.. :( ) i reset.. Mam do Was prosbe.. czy sa jakies programy, ktore naprawiaja bledy w systemie tzn FIXy.. wiecie o co chodzi.. byl kiedys taki.. ale zapomnialem nazwe.. Prosze o pomoc Pozdrawiam mis87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis87 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Hej... Przegladalem ale zadnej odp nie znalazlem na moj problem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...