wragler Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam Co sadzicie o kupowaniu laptopa typu renew? Sa to laptopy z gwarancja o bardzo dobrych parametrach.Czy nie niesie sie zakupup takiego laptopa z jakims ryzykiem ze sie zaraz rozpadnie?:). Interesuje mnie Model COMPAQ n800w : Procesor – Mobile Intel® Pentium® 4 - M 2.2 GHz, (wydajnością przewyższa stacjonarne Pentium 4 3000MHz) Wyświetlacz – 15” TFT UXGA 1600*1200dpi Komunikacja – karta sieciowa 10/100, modem mini PCI 56K (V.92), Waga – ~2,8 kg , Napęd dysków optycznych – COMBO (DVD-CD-RW), RAM standard/maksimum – 512MB/1024MB DDR, Dysk twardy – wymienialny dysk twardy 2,5” 60 GB, Karta graficzna – ATI Mobility Radeon 9000 Fire GL, 64MB(oczywiście własnej w DDR), AGPX4, Karta dźwiękowa – zgodna z AC 97, Wprowadzanie danych – pełnowymiarowa klawiatura QWERTY, touchpad, Porty – PC Card Slot 1 Type 1, 2, USB 2.0 x 2, TV – out, RJ-45 sieć, RJ-11 modem, IRDA, PCMCIA, LPT, Wyjście na zewnętrzny monitor VGA, Audio wyjście na słuchawki i mikrofon, Wbudowane głośniki JBL® Pro, Bateria – ok 3 godzin pracy, ++++ Ja bym tylko w zamowieniu zamienil CDRW na DVDRW. Zaplace za to wszsytko cos kolo 3200zl. CZy jeste to dobry wybor czy moze kupic w pelni nowego ACERA badz ASUSA? Pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Interesuje mnie Model COMPAQ n800w : Procesor – Mobile Intel® Pentium® 4 - M 2.2 GHz, (wydajnością przewyższa stacjonarne Pentium 4 3000MHz) Wyświetlacz – 15” TFT UXGA 1600*1200dpi ten procek to TYLKO pentium 4 mobile to nie jest pentium mobile(dothan). wymieniony przez ciebie procesor nie bedzie szybszy od p4 3ghz, dopiero 2ghz dothan moglby z nim powalczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wragler Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Wyadajnosc wcale nie musi byc wyzsza od p4 3ghz ale mam nadziej ze juz bedzie w maire wydajny ten komputer.Czy taka konfiguracja jest w maire sensowna, czy moze lepiej kupic jakiegos celerona Mobile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...