Buch0! Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam, nadeszla wreszcie chwila wymienic moj stary monitorek na cos nowego:) Ale nie jestem w temacie monitorów zoretowany wiec bardzo prosze Was o pomoc. Jaki model powinienem wybrac. Monitor sluzy mi i do filmow i do gier (CS;S :D) i do www. Chcialem kupic taki do 1600zł no i 17'. I zastanawialem sie nad takiemi modelami: - Samsung 173P+ silver (PVA, 8ms, DVI, pivot) - Samsung 770P (PVA, 6ms, DVI, pivot) A moze jakis inny monitorek byscie polecili? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buch0! Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Dzieki za odpowiedz zycze wam takich samych wyczerpojacych odpowiedziach w dziedzienach o ktorych wy nie bedziecie wwiedziec za wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja bym Ci polecił LG Flatron L1511S. Jest to świetna 15. Kupiłem 4 szt. i nie żałuję. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 v.e.n.o.m @ pisz na temat - czlowiek pytal o nowoczesny monitor a Ty polecasz jakies zabytki Buch0! @ nie wiem po co te nerwy - na forum monitory masz odpowiedz na pytanie wystarczylo poszukac 770P brzydszy i szybszy (kosztem jakosci obrazu) od 173P+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buch0! Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam zakupilem dzisiaj wlasnie 770P i wyglada fajnie:) Ale jak go skonfigurowac dobrze? Bo jak np gram w CS:S to jest takiem mrozenie i nietraz jakby obraz zarwał... Prosze o pomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 odinstalowales stery od starego monitora i zainstalowales te od nowego ? odswiezanie na 60Hz ustawione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buch0! Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 odinstalowales stery od starego monitora i zainstalowales te od nowego ? odswiezanie na 60Hz ustawione ? nie mialemsterów do starego, odswiezanie monitora mam na 60Hz, a stery no zainstalowalem tylko o co chodzi jak mam tam stery do Analog i Digital.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ANALOG - stery jak laczysz z grafika przez DSUB (to niebieskie) DIGITAL - stery jak laczysz z grafika przez DVI (to biale) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buch0! Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ANALOG - stery jak laczysz z grafika przez DSUB (to niebieskie) DIGITAL - stery jak laczysz z grafika przez DVI (to biale) no to mam analoga:) No to niby wszystko mam ale szczeze mowiac to nie mam rewelki :( Co moge jakos poustawiac czy cos? zeby bylo troszke lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 wiesz tu jest forum "co kupic" wiec moze opisz dokladnie objawy tego rwania w tym temacie http://forum.purepc.pl/Samsung-770p-t160688.html tam zaglada wiecej ludzi i moze ktos sie z takim objawem spotkal i zna rozwiaznie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...