kkzg Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam! Szukałem Szukałem ale nie znalazłem, czy wie ktoś z Was gdzie mogę dostać chłodzenie Arctic cooling freezer 64 PRO?????? szukałem w wielu sklepach i nigdie nie ma :cry: a może jest coś podobnego wydajnością i ceną do tego chłodzenia potrzebne mi jest do o/c pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 http://www.imperium.net.pl/arctic-freezer-pro-p-6362.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 http://www.imperium.net.pl/arctic-freezer-pro-p-6362.htmlwłaśnie widziałem tu ale jest niedostępny a mi potrzebny adres sklepu w którym będzie dostępny, w tym sklepie maił być dostępny 10.11 ale nie ma go :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 wszystkie firmy maja jakies dziwne obsuniecie z dostawa tych cooler'ow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 wszystkie firmy maja jakies dziwne obsuniecie z dostawa tych cooler'ow ...tylko dlaczego? producent nie nadąża z produkcją? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 tylko dlaczego? producent nie nadąża z produkcją? :cry:zgadniesz jak nie wiesz ... :D tez sobie na niego ostrze zeby ... na allegro mialy byc wczesniej z wysylka 2-5 listopad i ... nic cisza ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 zgadniesz jak nie wiesz ... :D tez sobie na niego ostrze zeby ... na allegro mialy byc wczesniej z wysylka 2-5 listopad i ... nic cisza ... <_< mam informację od jednego goska z allegro który handluje coolerami tej firmy że mają być ok 18-20.11 zobaczymy co będzie może znajdę gdzioeś wcześniej :lol: - chociaż to tylko nadzieja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 kurde wersja 7 pro jest dostępna na allegro w sporych nawet ilościach a 64 pro nie ma nic a nic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...