jac71 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 witam, mam taki problem: Posiadam 2 partycje (c- windows, d- filmy, programy,zdjecia) w systemie plików NTFS. Jakies 3 dni temu musialem sformatowac partycje z Windowsem . Zainstalowałem nowy system WinXP. I częśc zdjęc mi nagle przestała działac ;//// (prawidłowy rozmiar ale jest tylko białe tło) a z druga częscią zdjec mam taki problem - w miniaturkach wszystkie zdjecia są wyswietlone, natomiast gdy otworzę jakies zdjecie to mam tylko białe tło, kiedys równiez miałem takie błędy ale z programami(przestały działac instalki) Co mam zrobic ?? te zdjecia są bardzo wazne dla mnie. Moze jest jakis program który naprawia błędy systemu plików?? (bo podejrzewam ze to jest przyczyna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Myślę że nic ci się nie skopało, powodem jest moim zdaniem brak kodeka odtwarzającego format zdjęć lub wina programu w którym je oglądasz. Napisz czego używasz do oglądania zdjęć i w jakim są one formacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac71 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 uzywam ACDSee 7, zdjecia są w formacie JPG. Kiedys miałem tak z instalkami programów- po kilknięciu wyskakiwał mi błąd "....jest nie prawidłową... systemu Win32" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...