blue66 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam! Najnowesz gry jak F.E.A.R i QUEAKE i CALL OF.. II albo tna ,albo plywaja co jest grane -jechalem na 6600gt x8 agp zadnych problemow tzn stara gonfiguracja , wspamne ze ma ddr2 2x512 kingstone ale nie paczkowane w dual i nie z tej samej produkcj tzn. inne fabryki a nie chce mi sie budy rozkrecac aby spojrzec ,ale na bank sa inne !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam! Najnowesz gry jak F.E.A.R i QUEAKE i CALL OF.. II albo tna ,albo plywaja co jest grane -jechalem na 6600gt x8 agp zadnych problemow tzn stara gonfiguracja , wspamne ze ma ddr2 2x512 kingstone ale nie paczkowane w dual i nie z tej samej produkcj tzn. inne fabryki a nie chce mi sie budy rozkrecac aby spojrzec ,ale na bank sa inne !!!!!!!!!!!!!!!Może poprostu za wysokie ustawienia dałeś... Te gry mają b.duze wymagania względem karty(kompa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue66 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Może poprostu za wysokie ustawienia dałeś... Te gry mają b.duze wymagania względem karty(kompa). w tym rzecz ze gry same mi takie ustawienia daly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 nie zawsze takie ustawienia jakie poda Ci gra są dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy68 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 patrząc na twoją konfiguracje,wydaje mi się że problemem jest zasilacz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 wiedzialem ze ktos zrzuci wine na zasilacz wkoncu, to byla kwestia czasu, chociaz swoja droga to fucktycznie, ale sadze ze reinstalki systemu nie robiles co uczyn czympredzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja sie dziwie ze ten config ruszyl wogole na tym modecomie. wow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 dziwne rzeczy się zdarzają :D wymieniaj ten zasilacz, bo kiedyś będziesz miał niemiło :P a na forum dasz temat : "dlaczego mój pc się nie włącza" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue66 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam! Zasilacz i nowa buda bedzie do 3-4dni Tagan 420w i Thermatake Shark,mysle ze juz nie bede mial problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam! Zasilacz i nowa buda bedzie do 3-4dni Tagan 420w i Thermatake Shark,mysle ze juz nie bede mial problemow? A c:\Format c: był ?? Pomyśl o tym. Już ar2r pisał o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Co do COD2 ustaw rendering method preference na DirectX7, nie pogorszy to zbytnio jakości :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Co do COD2 ustaw rendering method preference na DirectX7, nie pogorszy to zbytnio jakości :-PCo ty bredzisz. Pogorszenie jakości jest bardzo widoczne. Popatrz sobie na budynki z i bez dx7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Właśnie... : ] cyrkiel bredzisz jak nastukany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...