gorki666 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Zastanawia mnie dlaczego wszyscy piszą ze Modecomy Feel to badziewia? Przeglądałem troszke forum i wszyscy piszą, ze zdecydowania odradzają ale jakoś nie mogłem sie doszukac odpowiedzi DLACZEGO je odradzają. Sam mam Modecoma Feela 400W i bez problemu ciągnie mój sprzęt. Mój config podanu jest w sygnaturce :-P Edytowane 11 Listopada 2005 przez gorki666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Feele to nie są złe zasilacze. Teraz po prostu moda na Fortrony / Delty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 heh ja mam 300W i też jakos działa, napięcia trzyma a na najważniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Feel 400w to bardzo przyzwoity zasilacz, testowałem go specjalnie dla MODECOM Polska. Ma 2 wady: głośność skromne okablowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...