Gość futureeman Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam zamiar kupić zestaw 5.1 watson do PC ponieważ kosztuje niecałe 150 złotych i zastanawiam się czy warto, nie chodzi mi o bardzo dobry dźwięk ale żeby się nie okazało że to jest totalna beznadzieja. Jeżeli ktoś słyszał ten zestaw lub ma to niech opisze jak to gra (jak subwoofer się spisuje i jak reszta oraz czy nie ma problemu z dźwiękiem 5.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 To jest totalna beznadzieja... Nad czym ty sie chlopie zastanawiasz... Najtansze Creativy graja od tego shitu o niebo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 a jakie Creaticy kupic ?? chce mieć zestaw 5.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 tak chce mieć zestaw 5.1 w miarę tani najlepiej ok 150 zł więc co polecacie jak nie watsony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) creative 5.1 kosztuja kolo 230zl ... jak nie to poluj na allegro inaczej kup sobie jakis tani zestawa 2.1 cretiva albo logitecha ;], te glosniki wastona pewnie beda mialy taka sama wartosc odsluchowa jakbys kupil 3x stereo za 30zl :)1500 PMPO ;) a jaka oszczednosc :) za taka kase to nic sensownego nowego nie kupisz ;] Edytowane 12 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 tak chce mieć zestaw 5.1 w miarę tani najlepiej ok 150 zł więc co polecacie jak nie watsony ? Creative 2.1 a resztę dorysuj. W tej cenie nie ma o czym rozmawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 w ... watsony 5.1 kosztują 120 zł i subwoofer mają nawet duży ciekawi mnie jak z basem sobie radzi w porównaniu z creatiwami 5.1 ? bo cena jest na prawę niska i myślę że do gier powinny mi starczyć ale do oglądania filmów na PC to jużnie wiem. Może ktoś ma, miał albo słyszał watsony bo w sklepie nie mogę ich posłuchać bo jak bym mógłpo od razu bym wiedział czy warto czy nie warto a kota w worku nie chcę kupić ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ciekawe czy ten subwoofer wogóle drewniany jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 drewniany jest sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Lepiej poszukaj uzywany zestaw Logitecha Z-640. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanisław Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 ani jakości ani wygląd duży subwoofer ale co z tego bez dynamiki słyszałem ten zestaw tandeta bez zdania w niemczech ten zestaw kosztuje 150 euro tak taka tandeta tyle kosztuje u nas 150 zł i mniej za 150e to w polsce można by kupić porządny zestaw kina domowego nadający się do wszystkiego ktoś pisał wcześniej o PC też świetnie gra podłączając PC do zestawu - sony dav-tz135 pięknie gra dekodery dolby d.i inne zgrabne głośniczki subwoofer gra czysto piękny głęboki bas ścian nie przewraca ale nawet głośny ale dżwięk jest wyrażny polecam ten tani jak na takie polskie pieniądze od 600zł do 500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Po jakiemu Ty piszesz? i po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quescik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zobacz głośniki podłogowe http://www.redcoon.pl/c10040400-G%C5%82o%C5%9Bniki-pod%C5%82ogowe Moim zdaniem najlepsza i najtańsza opcja. Ze swojej strony polecam Yamaha NS-50 F czarny naprawdę głośniki pięknie grają jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...