Skocz do zawartości
dyonizoss

? Który Z Niżej Wymienionych Lepszy? Acer Vs Amilio)

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka wszystkim. Mam jeszcze jedno takie pytanko, moze uda Wam sie mi pomóc :)

który z tych laptopów byłby lepszy, wydajniejszy? Też wazną sprawą jest firma danego produktu, która byście polecili oraz ewentualny serwis:)

AMILO M3438:

Procesor Intel Centrino II Pentium M 760 (2,0 GHz/ 2 MB/ FSB533

1024 MB DDR2-400

NVIDIA GEFORCE FX6800 256MB GDDR

17,1'' WXGA+ LCD 1440x900

80GB SATA 150 5400rpm

czy: Aspire AS9502WSMi

(1.73GHz Pentium M Centrino,

512MB DDR2, 100GB,

DVD±RW DL, Window XP, 17" TFT

ATI MOBILITY RADEON X700 z 256mb

z góry wielkie dzięki

PoZdRo!!!

Edytowane przez dyonizoss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakies zarty?! Nawet jak sie nie znasz na komputerach to liczby chyba same mowia za siebie ktory lepszy, a o roznicy miedzy grafami juz CI ludzie powiedzieli w innym twoim poscie wiec bys sie juz nie osmieszal.

Edytowane przez walker214

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie, nie znam sie na laptopach, w przeciwnym razie bym sie nie pytał. NIe musisz poza tym na posty odpowiadać, jak Ci nie pasuje. A tak poza tym , w poscie zaznaczyłem, ze nie tylko o "liczby" mi chodzi, ale o ogół: firme, jakośc wykonania, serwis itp... A wątpliwości mam dla tego, ponie waż przegladając inne wątki na tym forum, miedzy innymi ranking laptopów, wnioskuje ze Acery sa praktycznie bezkonkurencyjne ( 3dmarki itp na forum) to dlatego mam watpliwości. Jeżeli Ty sie znasz, bądż lepiej nież ja, to chyba nie problem dla Ciebie doradzić w kilku słowach.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Twojej informacji zestawiles obok siebie Dawida z Goliatem. Amillo jest duuuuzo wydajniejszy a firma jest ok.PRzeciez w 3dmarkach nie wygrywa firma tylko wyposazenie.I glownie chodzi tu o grafike i procek.A jak sam widzisz ten Amillo ma i szybszy procesor i duza lepsza karte graficzna.Bez problemu wygralby aktualnie wszystkie 3dmarkowe rankingi na tym forum.

Edytowane przez walker214

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi