dyonizoss Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Hejka wszystkim. Mam jeszcze jedno takie pytanko, moze uda Wam sie mi pomóc :) który z tych laptopów byłby lepszy, wydajniejszy? Też wazną sprawą jest firma danego produktu, która byście polecili oraz ewentualny serwis:) AMILO M3438: Procesor Intel Centrino II Pentium M 760 (2,0 GHz/ 2 MB/ FSB533 1024 MB DDR2-400 NVIDIA GEFORCE FX6800 256MB GDDR 17,1'' WXGA+ LCD 1440x900 80GB SATA 150 5400rpm czy: Aspire AS9502WSMi (1.73GHz Pentium M Centrino, 512MB DDR2, 100GB, DVD±RW DL, Window XP, 17" TFT ATI MOBILITY RADEON X700 z 256mb z góry wielkie dzięki PoZdRo!!! Edytowane 11 Listopada 2005 przez dyonizoss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) To jakies zarty?! Nawet jak sie nie znasz na komputerach to liczby chyba same mowia za siebie ktory lepszy, a o roznicy miedzy grafami juz CI ludzie powiedzieli w innym twoim poscie wiec bys sie juz nie osmieszal. Edytowane 11 Listopada 2005 przez walker214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyonizoss Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgadza sie, nie znam sie na laptopach, w przeciwnym razie bym sie nie pytał. NIe musisz poza tym na posty odpowiadać, jak Ci nie pasuje. A tak poza tym , w poscie zaznaczyłem, ze nie tylko o "liczby" mi chodzi, ale o ogół: firme, jakośc wykonania, serwis itp... A wątpliwości mam dla tego, ponie waż przegladając inne wątki na tym forum, miedzy innymi ranking laptopów, wnioskuje ze Acery sa praktycznie bezkonkurencyjne ( 3dmarki itp na forum) to dlatego mam watpliwości. Jeżeli Ty sie znasz, bądż lepiej nież ja, to chyba nie problem dla Ciebie doradzić w kilku słowach. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Dla Twojej informacji zestawiles obok siebie Dawida z Goliatem. Amillo jest duuuuzo wydajniejszy a firma jest ok.PRzeciez w 3dmarkach nie wygrywa firma tylko wyposazenie.I glownie chodzi tu o grafike i procek.A jak sam widzisz ten Amillo ma i szybszy procesor i duza lepsza karte graficzna.Bez problemu wygralby aktualnie wszystkie 3dmarkowe rankingi na tym forum. Edytowane 11 Listopada 2005 przez walker214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyonizoss Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Dzieki. Mysle, ze rzeczywiście wybór jest oczywisty PoZdRo P.S. Goliat wtedy przegrał :) Edytowane 12 Listopada 2005 przez dyonizoss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...