Skocz do zawartości
bonco

Pamięc

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym do obecnej płyty głównej dokupic 512 ram z tego co jest napisane na płycie moge miec pamiątki do 400mhz jakie są ceny takich kosci chciałbym aby było i tanio i wydajne i tez aby te ramy były dobre to tego co chce kupic po pamięci :

http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1645

http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=795

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz kupić:

:arrow: 512MB PC3200 GoodRAM CL2.5 175zł

:arrow: 512MB PC3200 TwinMOS OEM CL2.5 169zł

Obie są dobre wybór należy do Ciebie. Ja bym brał GoodRAM bo sam używam i są bardzo dobre podkręcanie również.

Edytowane przez misiek175

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz kupić:

:arrow: 512MB PC3200 GoodRAM CL2.5 175zł

:arrow: 512MB PC3200 TwinMOS OEM CL2.5 169zł

Obie są dobre wybór należy do Ciebie. Ja bym brał GoodRAM bo sam używam i są bardzo dobre podkręcanie również.

Własnie chodziło mi o cos takiego wybór to sie jeszcze zobaczy :D ale dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale ja biore juz troche pod katem przyszłej płyty wiec chyba Goodramy bedą lepsze (tak myśle :D)

Zdecydowanie NIE! Już lepsze TwinMosy. Albo Corsair 186zł, Patriot 192zł, Geil 201zł. W rozrzucie 30zł masz wybór w dobrych i baaardzo dobrych pamięciach.

Co do płyty to na pewno jest napisane że może podawac maksymalnie 400DDR na pamięci a jakie kupisz i zamontujesz to już twoja sprawa. Jak kupisz nawet 600DDR to i tak na 400 maksymalnie będą chodziły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi