hotkey Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 CZe ludziska. Od pewnego czasu(ok. 2 minut) nurtuje mnie pewne cóś. Kiedyś od kumpla słyszałem, że komputery firmy Apple można startować z klawiatury. Wiem, że można kompa uruchomić przez WAN, LAN, itp, ale czy przejdzie motyw z klawiaturą?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Da się. Trzeba w biosie ustawić to. O ile pamiętam jest pod POWER MENAGEMENTS a później musisz tam poszukać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Którą z tych opcji trza zaznaczyć :?: Power Management Setup Wake Up Events VGA LPT&COM HDD&FDD PCI Master PowerOn by PCICard Wake Up On Lan/Ring RTC ATARM RESUME Date Resume Time Primary INTR IRQs Activity Monitoring IRQ3 COM2 IRQ4 COM1 IRQ5 LPT2 IRQ6 FLOPPY Disk IRQ7 LPT1 IRQ8 RTC Alarm IRQ9 IRQ2Redir IRQ10 Reserved IRQ11 Reserved IRQ12 PS/2 Mouse IRQ13 Coprocessor IRQ14 Hard Disk IRQ15 Reserved Mam płytkę ABIT KT7A-Raid ver. 1.0~1.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 W Itegrated phericiples Keyboard power on - Password - ja tak mam w MSI :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Wcześmniej kiedyś miałem epox'a i tylko tak uruchamiałem kompa ... teraz mam asusa i buuuuu ta płyta nie ma wł. z klawiatury .... do dziś czasem jeszcze instynktownie naciskam klawiature a nie włącznik ( choć asusa mam już kawałek czsu ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Swego czasu miałem ASUS-a CUBX-E i czasami ścieląć łóżko poduszką zawadzałem o klawiature, a nawet chyba myszke i komp wstawał. Z początku myślałem, że duchy. Nie wiem co było włączone :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A nie wiecie czy MSI na SIS645 obsługuje tą funkcję? Jestem teraz poza domem i nie mogę sprawdzić...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...