dj_mefisto Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A wiec chce wymienic obudowe Chce zeby byla przestronna ale narazie na big towera kasy nie mam a jak bym mial to by mi bylo szkoda wydac Wiem ze sa takie do 100 zł ale na nie nie da sie patrzec :lol: Myslalem nad tymi : 1. KLIK 2. KLIK Potem mozna kij moding im lekki zrobic s A jesli o chlodzenie to zmiesci sie tam na mojego atlonka np. Pentagram 100 lub 120 Cu+ Moze w dalszej przyszlosci jakies chlodzenie wodne Ale najaberdziej chodzi mi o chlodzienie procka. To co mysliscie o tych obodowach ??? A moze ktos z was ma taka ??? A moze macie jakies inne propozycje ??? [najlepiej do 120 :lol: ] Licze na Was. Z gory wielkie dzieki. smilies/disco.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Jak dla mnie ten Modecom Step 207 jest OK. Ale jedna uwaga! Ta obudwa jest mała. Mój kumpel ma taka tylko srebrną (dokładnie taką samą, bo jest jeszcze wersja mniejsza, nie pamietam z jakim oznaczeniem), no i musze przyznać że niewiele się tam zmieści. Wystarczy zobaczyć na jeden wentyl z tyłu. Sam ten fakt mniej więcej obrazuje ile jest przestrzeni w środku, między zasilaczem a płytą główną. Chyba nie założysz do niej Pentagrama 120, bo za dużo będzie wystawał za płyte, ale to juz kwestia mobo. Jeśli chodzi o bude to ja mam do sprzedania taką jedną. Nie robie reklamy, ale wiedze ze jestes zainteresowany :) Jakby co to napisz na priv. Edytowane 11 Listopada 2005 przez kaamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) nie wiem ile masz kasy, ale moim zdaniem godna uwagi jest TT Swing Edytowane 11 Listopada 2005 przez macjek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...