dr!Nk Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam, chciałbym podkrecic sobie procka znalazłem cos tam w Biosie i pisze MHz wiec podkrecam do 164 MHz ESC i ESC i Y ( zapisac ustawienia ) niby sie zapisalo a tu nic caly czarny monitor tylko "- ...... " biore rest kompa nic nie daje :/ nie zapisaly sie ustawienia why? Moj sprzet to : Amd Athon XP 2000+ 1,67GHz 256 MB RAM Readon 9200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 :blink: jak dajesz esc i esc i Y to on nie zapisuje ustawień. przeczytaj dokładnie. zauważysz że będzie się pytał "chcesz wyjść bez uwczesnego zapisania ustawień.." daj esc , F10 i Y ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 na początek - nie ten dział. a ja myśle że ustawienia sie zapisały i dlatego sie nie chce włączyć, tylko że dałeś tego za dużo jak na raz, biorąc pod uwage że ten procek pracuje na domyśnym fsb 133 a ty mu nagle 164 tak z miejsca dajesz :blink: zresetuj biosa - albo zworkami jeśli wiesz którymi, albo wyjmij na kilka minut baterie z płyty gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 1. CO to ma wspólnego z modyfikacjami? 2. Czytałeś FAQ ? 3. Czytanie ze zrozumieneim komend BIOSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr!Nk Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 1) Nie nie czytałem FAQ ! 2) Moze i nie ten dzial bo nowy jestem...// spieszyło mi sie i napisałem tutaj ! 3) Czyli mam nie za mocno podkrecic? bo oile pamietam to jest na 134 MHz ustawione ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) 1. KONIECZNIE przeczytaj FAQ!!! 2. Standardowo jest 133MHz. 3. Zanim dasz 164, to upewnij się, iż: a) masz mocny, firmowy zasilacz b) dobre chłodzenie c) blokadę PCI/AGP 4. Jak czegoś nie rozumiesz w moim poście, to patrz pkt 1! Edytowane 11 Listopada 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...