misiex Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Siemka Mam pytanie do ludzi z wawy, gdzie moge kupić ten .... wspaniały wynalazek do pompy w warszawie bo do tej pory odwiedziłem już kilka elektroników i jedyne co usłyszałem "żadnych przekaźników", może ktoś ze stoliczan poda mi jakis adresik z miłym sklepikiem co będzie miał te przekaźniki . Dzieki za ew. udzielenie pomocy :lol2: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 nie ten dzial => chlodzenie wodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Heh- wielkie miasto a nie mają? Bo właśnie w elektronicznych/elektrotechnicznych go kupisz. Ewentualnie allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Przenosiny do chłodzenia wodnego.... Polecam jednak sprawdzić jaki jest układ forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 no i mamy zdublowany temat, w drugim dokladnie odpowiedzialem. Do usuniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 'semiconductors bank' na hozej - moze tam maja raczej napewno trafisz na giełdzie na wolumenie (soboty i niedziele rano) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 http://www.seguro.pl/cgibin/shop?info=1624&sid=7028c3b5c dla orientacji cenowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 ja kupilem na wgk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...