Piotrek84 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam nadzieje ze moj temat bedzie zbiorem uwag i rad uzytkownikow laserowych drukarek kolorowych, osob ktore znaja sie na tym sprzecie. Ja sam jestem obecnie przed trudnym wyborem dobrej drukarki, ktora chce by sluzyla przez lata i byla tania w eksploatacji. Chcialbym zainwestowac w druk kolorowy i firme HP ze wzgledu na tanie zamienniki tonerow, proszek, etc... Waham sie pomiedzy modelami HP: 2550 i HP 3550 czym one sie roznia? wyczytalem ze 3550 ma technologie druku jednoprzebiegowa, natomiast 2550 - 4-przebiegowa. Co to oznacza? ktora w takim razie jest drukarka lepsza? Male porownianie tych modeli: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pl/pl/ho/WF...07-1090331.html Prosze o opinie i rady! Dziekuje Edytowane 12 Listopada 2005 przez Piotrek84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 do jakiej kwoty?? czego uważasz ze toner do HP jest najtańszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) interesuje mnie drukarka do kwoty 1,5-2,5 tys Na tweaku wyczytalem kilka opini osob ktore posiadaja laserowke i polecaja wlasnie HP ze wzgledu na niskie ceny eksploatacji... Bede wdzieczy za rady. Pozdrawiam Piotrek Edytowane 15 Listopada 2005 przez Piotrek84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...