expi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No wiec znalazlem w szafce okulary 3D do komputera. Nie wiem gdzie je podlaczyc. Jest to kabel o czarnej koncowce. Probowalem ja wczepiac do wszystkiego i nie otrzymalem pozadanego efektu. Co zle robie? Moze jakies sterowniki zainstalowac. Nie mam zadnych danych na temat modelu, ale producentem jest Asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Musisz mieć w karcie graficznej wyjście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Takie czarne nie? No mam ale jak wsadzam to nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Specjalne wyjście pod okulary. W starym kompie miałem wypasioną kartę ausa ze wszystkimi wyjściami i miała też na okulary. Pewnie to do takiej karty są te twoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jakiego koloru bylo to wyjscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Jakiego koloru bylo to wyjscie?Chyba żółte, ale nie pamiętam dobrze. Edytowane 12 Listopada 2005 przez Masaccio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 No i co dalej??? Tak po prostu podlaczam i dziala??? Czy trzeba jeszcze cos ustawic??? Zinsalowac??? Czy moze cos w danej grze zrobic??? A moze jakies stery??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 To okulary to takie pseudo 3D. Potrzebujesz karte graficzna Asusa obslugujace te okulary (same gogle byly sprzedawane z karta. Napewno byly wersje Riv pod okulary. Jak z nowszymi kartami to sie nie orietuje. Jesli znalazles te okulary w szafie to pewnie miales/masz te karte w kompie, ale nie napisales o tym wiec nie wiadomo czy w ogole idziemy dobrym tropem. Okulary dzialaja tak ze wklada sie na twarz, wlacza sie 120Hz odswiezania i gra sie w gre ;] Q3 ustawialo sie cos co poglebialo efekt 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Czyzby klapa??? u mnie dostepne wartosci odswiezania to: 60 Hz(domyslne), 70 Hz, 72 Hz i 75Hz. Jest 120 Hz, ale to jest to tryb, którego nie obsługuje monitor. Jest napisane, ze mozna to ustawic, ale moze to doprowadzic nawet do uszkodzenia sprzetu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bardzo prosze o pomoc!!! Muszę przetestować pewne gry w przaeciągu tygodnia... w 3D! Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez expi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...