zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 niezbednik kazdego kto robi bloki :wink: http://www.tm.com.pl/frezarki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 A to jest nowy rodzaj pompy do WC jak mniemam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 A to jest nowy rodzaj pompy do WC jak mniemam :wink: to jest stolik obrotowy do frezowania m.in. spiralnego ksztaltu kanalu w bloku wszystko super ale za drogie dla smiertelnika - niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 to jest stolik obrotowy do frezowania m.in. spiralnego ksztaltu kanalu w bloku wszystko super ale za drogie dla smiertelnika - niestety A ja myślałem że pompa.. :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 to jest stolik obrotowy do frezowania m.in. spiralnego ksztaltu kanalu w bloku wszystko super ale za drogie dla smiertelnika - niestety A ja myślałem że pompa.. :wink: :wink: wiem wiem ze zartowales , ale ludzie nie w temacie mogli by sie nabrac. btw jak ci sie spisuje RH ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 wiem wiem ze zartowales , ale ludzie nie w temacie mogli by sie nabrac. btw jak ci sie spisuje RH ? :wink: tym niemniej przydało by się coś takiego... RH jest całkiem niezły, ale ten "mój" jest nieco przerobiony. Ostatnio sprawiłem mu nowe X-y XFree86 4.2.1 i KDE 3.1 narazie jest to w wersji Beta RC-4. W tym tygodniu wyszła wersja RC-5, ale teraz to poczekam na stable 3.1 Ale mimo, że to beta to nie ma problemów ze stabilnością. IMHO - 3.1 jest szybsze od 3.0-3.05 i chyba ładniejsze, ale to ostatnie kwestja gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...