4liant_weteran Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 CZEŚĆ . Mam problem . Ostatnio tato poprosił mnie abym przeinstalował mu windowsa w laptopie bo odkupił go od swojej firmy i chce dac dla siostry . Wszystko jest OK ale jak już instalator wrzuci na hdd pliki insatlacyjne te po formatowaniu i uruchamiam lapta ponownie znbowu płyta się odpala tak jakby nic wczesniej nie zrobił (zamiast tego okna jak sie instaluje windows ) . Próbowałem na różne sposoby róznymi formatami partycji zmianach w biosie . laptop to Fijustu SIEMENS life book S series a conf jego to cel 600 mhz dysk 6 gb a reszta zintegrowana . PROSZE O POMOC . Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 1. Może jakiś klawisz się blokuje. 2. Ustawienia bios - po restarcie wejdź do bios i bootownie ustaw na dysk. 3. Sprawdź na Windows 98 - czy da się zainstalować. 4. Może jakiś wirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 OK zobacze dam na standardowe ustwienia w biosie i zobaczmy a co do win98 to jzu wczesniej sprawdzalem i byl komunikat o tym ze nei ma dyskow stalych i ze nie ma jakiegos sterownika :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 2. Ustawienia bios - po restarcie wejdź do bios i bootownie ustaw na dysk.To jest na pewno to, jak wrzuci pliki instalacyjne, to zmień po restarcie na bootowanie z dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Niestety to nie to :( próbowałem już to robic i było to samo AAAAAAA wkoncu udało sie ! Wystarczyło usunac wszystkie partycje i nowa sformatowac na fat32 :D DZIEKI ZA WSZELKA POMOC :D:D Edytowane 12 Listopada 2005 przez 4liant_weteran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...