Gość lucas234 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 witam wszystkich serdecznie!! Posiadam plyte epox 8rda procka athlona xp 1600+ 512 ram kingstona ddr400 i podczas uruchamiania kompa wyskakuje mi blad nr 60 na wyswietlaczu led niestety nie posiadam instrukcji do plyty gdzies sie zapodziala i zabardzo nie wiem co ten blad oznacza dodam ze na ekranie nic sie nie wyswietla a monitor sie nie zalacza z gory dziekuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 az tak ciezko szukac na stronie producenta ? moze troche samodzielnosci ? http://www.epox.nl/downloads/manuals/?obj_product_id=372 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 zna lazlem opis przy tym bledzie ale za bardzo nie wiem co on oznacza 60h-okay to enter to setup utility;i.e. not until this post stage can users enter the cmos setup utility jezeli ktos wie co to oznacza to z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...