korzec Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Orientuje sie ktos z was gdzie mozna kupic jakis w miare pozadny palmtop za mala cene? I w ogole jaki to jest pozadny palmtop? Moje wymagania to wyswietlacz VGA , karta WLAN, (wtedy takze ma blututa pewnie) hm.... ram ... moze byc to 64m ewentualnie ;) i w ogole , jaki jest uzytek z tzw FlashROM ? niestey mam troche za malo kasy jak patrzylem w internetowych polskich sklepach na taki to jakies 1800zl, W ogole moglbym sie zaczac zastanawiac nad nim gdyby cena nie przekraczala 1000 :) i jeszcze jedno: ile tam jest "pamieci masowej" montowanej? i czyw porownaniu z pelnowymiarowym PC nie da sie czegos na palmtopach robic? ( nie chodzi mi o to ze nie ma klawiatyry najczesniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Za 1000zl to raczej takiego nie kupisz,żeby miał to wszystko. Za niecałe 1200zl możesz kupic Acera N310, niestety bez WLAN , ale za to masz VGA. Narazie jeszcze nie słyszałem opini o tym pda, ale cena zacheca do zakupu. Zastanawia mnie tylko czy procesor nie bedzie za wolny do VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...