dziadek lucek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 <_< Witajcie mam zamiar kupić sobie urządzenie wielofunkcyjne (drukarka,skaner,ksero) mam na to niewiele 300 zł. Moja stara drukareczka HP juz mozna powiedzieć że TRUP. Chciałbym żebyście mi polecili coś w tej cenie może być kilkanaście zł droższe.Od 5lat miałem HP i jakoś sie do tego przyzwyczaiłem były dla mnie niezawodne. Więc bardziej przy wyborzy bym sie kierował uznaniem dla HP. Ale jeśli znacie inne modele innych firm to bardzo prosze o propozycje. Z góry thx. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 tak zdecydowanie brać HP ja mam troszkę starszy model 1315 ale jestem bardzo zadowolony w sklepie proline można dostać jedno z nowszych za 285zł! oto link: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4850...31343130vkoszty przesyłki jakieś 25zł- za pobraniem a więc prawie byś się wyrobił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...