Fabios Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Mam nastepujacy problem: Jak wlacze kompa to nie slychac zadnego pikniecia, i monitor nic nie ukazuje. Mam karte Rive TNT2 32 Mb. Probowalem juz z innymi, np. Gf2, i jakis SiS 8 Mb. Procka mam P3 500 Mhz ale wykrywa go jako P3 200 MHZ!<LOL> a wczesniej mialem Celeronka 300A. Co jest? Spalilo sie wejscie do AGP? Zadne kondensatory nie sa wylane. Plyta ma chipset chyba BXcel 100(tak pisze :)) Dodam ze AGP to 2x. Ramu mam ~160 MB. Dzieje sie tak jak zmienilem kilka razy z RIVY na GF4 (w windowsie skakal obraz) i pojzniej chcialem wlozyc spowrotem Rivke i nie ruszyl. <MONITOR JEST SPRAWNY :P> Prosze o szybka odpowiedz, bo nie wiem czy qpic nowa plytke glowna! :mur: Edytowane 11 Listopada 2005 przez Fabios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Moze sprobuj grafe na PCI? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabios Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Moze sprobuj grafe na PCI? :)Nie mam skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :] takiego zabytku :) :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...