luks__pl Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Hmm to pojecie wzgledne mam takie same jak wiesz i niesłyszalne na 5V nie sa :lol:Ty masz inną wersję. Wiem bo sam Ci sprzedałem :P Ty masz wersje 2400 ? Edytowane 27 Listopada 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ty masz inną wersję. Wiem bo sam Ci sprzedałem :P Ty masz wersje 2400 ?Tak, po obnizeniu do 5v moja ok 800-900obr/min sa ciche nawet bardzo wiec jestem zadowolony ale ta wersja na pewno niesłyszalna nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Co do pasty to próbowałem też z srebrną pastą AeroCool i nic to nie zmieniło. ja dalej bym sie upieral przy pascie o ile nie znam tej AeroCoola to ceramiqe jest dosyc klopotliwa pasta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 tezbym sie upierał przy pascie, ale chya luks nie jest na tyle głupi zeby dwie pasty zle nałozyc ;) W razie cu moze sprawdz z AS5 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No nie wiem .... ja bym sie pasty nie czepiał, ja mam jakąś badziewną z dodatkiem srebra i jakkolwiek bym jej nie nałożył to tempy miałem takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 No nie wiem .... ja bym sie pasty nie czepiał, ja mam jakąś badziewną z dodatkiem srebra i jakkolwiek bym jej nie nałożył to tempy miałem takie same. Bo nie wiesz jak porzadnie nalezy zakladac niektore pasty np. z ceramiqe jest duzo problemow odnosnie roznicy temperatur, przeciez wielu userow mialo z nia niezle jezdy i nie raz okazywalo sie ze ma ona osiagi na poziomie zwyklej pasty sylikonowej - wine ponosil uzytkownik zle ja nakladajac i oczywiscie jak to bywa za pomiary temperatur bral sie zaraz po jej nalozeniu ja osobiscie uzywam ceramiqe tylko wtedy gdy wiem ze temperatura zejdzie ponizej 0* drugi przyklad to pcm+ gdzie wiekszosc osob nie potrafila porzadnie nalozyc tej pasty, AS3 tak jak jej nastepna odslona dochodzi do siebie okolo 2 tygodni wtedy mozna zaobserwowac spadki temepratur oczywiscie nie w kazdym przypadku wszystko zalezy od jak najbardziej poprawnego nalozenia pasty i ogolnie o sposobach nakladania kazdej pojedynczje pasty mozna pisac i pisac owszem wiele past naklada sie podobnie lub podobnie sie zachowuje - ale nie wszystkie! w tym przypadku luks powinien uzyc pasty ala AS5 czy cos co jest faktycznie na topie, sprawdzone i pewne porownac ja do aktualnych past na jakich siedzial a na koncu uzyc zwyklej sylikonowej i zobaczyc jaka bedzie roznica moze faktycznie nie lezy wina po stronie pasty ale tego dokladnie jeszcze nie zbadal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...