Skocz do zawartości
luks__pl

Wc Luks__pl

Rekomendowane odpowiedzi

No nie wiem .... ja bym sie pasty nie czepiał, ja mam jakąś badziewną z dodatkiem srebra i jakkolwiek bym jej nie nałożył to tempy miałem takie same.

Bo nie wiesz jak porzadnie nalezy zakladac niektore pasty

np. z ceramiqe jest duzo problemow odnosnie roznicy temperatur, przeciez wielu userow mialo z nia niezle jezdy i nie raz okazywalo sie ze ma ona osiagi na poziomie zwyklej pasty sylikonowej - wine ponosil uzytkownik zle ja nakladajac i oczywiscie jak to bywa za pomiary temperatur bral sie zaraz po jej nalozeniu ja osobiscie uzywam ceramiqe tylko wtedy gdy wiem ze temperatura zejdzie ponizej 0*

drugi przyklad to pcm+ gdzie wiekszosc osob nie potrafila porzadnie nalozyc tej pasty,

AS3 tak jak jej nastepna odslona dochodzi do siebie okolo 2 tygodni wtedy mozna zaobserwowac spadki temepratur oczywiscie nie w kazdym przypadku wszystko zalezy od jak najbardziej poprawnego nalozenia pasty i ogolnie o sposobach nakladania kazdej pojedynczje pasty mozna pisac i pisac owszem wiele past naklada sie podobnie lub podobnie sie zachowuje - ale nie wszystkie!

w tym przypadku luks powinien uzyc pasty ala AS5 czy cos co jest faktycznie na topie, sprawdzone i pewne porownac ja do aktualnych past na jakich siedzial a na koncu uzyc zwyklej sylikonowej i zobaczyc jaka bedzie roznica moze faktycznie nie lezy wina po stronie pasty ale tego dokladnie jeszcze nie zbadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi