^ZoLtaR^ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mysle ze jak najbardziej, w stosunku cena/mozliwosci to zajebisty produkt. Za te pieniadze nic ino brac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 To jak juz o kartach...Leadtek WinFast A250 Ultra Ti4600..czy moze jakas alternatywa, ale w rozsadnej cenie..co wybrac? Ti4600? Przeciez ta karta jest blisko dwukrotnie droższa od Ti4200. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wiem...moglbym miec ja za 1100...ale polecono mi jeszcze abita siluro otes....ponadto mysle o msi 4200 128 ddr vivo...co wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jezeli obie karty są w tej samej cenie, a OTES jest bez ViVo, TV-OUT i z 64MB to wybrałbym MSI !! Przy okazji zaoszczędzisz jeden slot PCI, a korzyści z ViVo są duże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a Gainward PowerPack! Ultra/650 TV/DVI "Golden Sample"?? jest za 850, a najlepiej wypadl w testach na benchmark.pl...rozwalil nawet abita otis:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jesteście zajebiści :) POmoc pierwsz kalasa!Dzięki! Kupuje MSI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jesteście zajebiści :) POmoc pierwsz kalasa!Dzięki! Kupuje MSI :) no i bardzo dobry wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Z opini was wszystkich też jestem tego pewien :) Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...