djmarshal Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam. Jestem dość młodą osobą i potrzebuje wmiare dobrego kompa do gier. Zastanawiam sie nad polączeniem Amd Sempron 2800 + (s754) lub Amd Sempron 2600+ (s754 64bit). Do tego jakaś dobra płyta głowna, tylko sam niewiem jaka ponieważ dla mnie wszystkie są takie same ;] Myślałem o Gigabyte K8U, U1689 ponieważ jest dosyć tania, tylko niewiem czy bedzie odpowiednia. Czy myślicie,że takie niedrogie połączenie było by satysfakcjonujące czy doradzacie coś całkiem innego? Prosze o odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarshal Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Kurcze, nikt mi niechce pomoc. A tak mi zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie napisałeś ile masz kasy na to, więc na co liczysz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarshal Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Niedużo. Napisałem że jestem młody, więc wiadomo, że kasy dużo nie mam. Sądze ze na płyte i procesor okolo 500 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Gigabyte K8NS i do tego Sempron 64Bit 2600+, a pamięć ram, zasilacz i grafike masz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarshal Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Grafe mam całkiem dobrą Radeon 9550 extreme - dobrze sie spisuje. Ramy to dokupie jeszcze jedną kość 512. A zasilacz potrzebny jakiś mocny? Do tego jakis wentylatorek dobry prawda? ;) A jak ten sempron z tą płytą głowną się kręci? Ps. Mam teraz na stanie komuterek Celeron 1800 "Willamette" + Mainboard Shuttle P4X266A-8233 chipset VIA P4X266A. Czy z tego da się choć troch wykręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 specem od intela nie jestem ale jak wykrecisz i to i tak duzo nie zyskasz odnosnie zakupu to ten gigabyte jest bdb do kręcenia (dziwna sprawa gigabyte i się kręci) a zasilacz to delta 40zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarshal Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Czyli co do celerona mi nie pomożecie?? ;) A myślicie ze standardowy zasilacz z taniej obudowy nie styknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 zależy jaki zasilacz w tej budzie siedzi ale na 90% megabajt tracer codegen czyli lepiej wyrzucić taki zasilacz albo poprostu nie bawić się w podkręcamnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Kup sobie Delte na allegro ~50zł z wysyłką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarshal Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ok, ale co do tego mojego celerona na tej płycie głownej, co ja moge z tego max wycisnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Chłopie, ile się będzie dało! Każdy procek kręci się inaczej, jedne bardzo dobrze, inne tyle co nic, ale ilebyć nie podkręcił tego Celefona, to wydajność mało co wzrośnie - taki urok celeronów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmarshal Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 To niedobrze ;] Jeszcze mam pytanie co ile wzmagać napięcie i o ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wtedy kiedy komp jest niestabilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...