yiabol Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam! Od niedawna borykam się z zakupem laptopa... ale jest tyle tego na rynku że nie wiem czym sie zainteresowac (chodzi mi o marke) na allegro jest sporo DELLów (az chyba za dużo) czy one są dobre? Moją uwagę przykuł ten oto laptop: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70661890 Czy to dobry wybór? Bo słyszałem że np HP strasznie się grzeją... czekam na wasze podpowiedzi :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie ma co sugerować się opiniami że HP się grzeją. Wszystko zależy od zastosowanego procesora w notebooku, a co do twojego wyboru myśle że jest dobry. W prawdzie nie przeglądałem ostatnio aukcji na allegro i nie wiem jak sie teraz ceny za taki sprzęt kształtują, ale przy twojim wyborze stasunek wydajność/cena jest bardzo dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yiabol Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 a co sądzicie o takim "Medionie" http://allegro.pl/show_item.php?item=71108697 Osobiscie uwazam ze firma jest chu... bo sprawdzam mase sprzętu tej firmy (pracuje w serwisie) i dużo sprzętów zdarza się uszkodzonych... a poza tym tu są niesprawne baterie... czy komp odpali się na samym zasilaczu? Wysłałem maila z zapytaniem do tego kolesia ale nie odpowiedział... B. Prosze o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Na samej zasiłce powinien chodzić bez problemow.A tak swoją drogą ten sprzęt nie jest taki zły, ihmo może t być dobry wybór za taką cenę, zwłaszcza, że sprzedający daje gwarancję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) bedzie dzialac na zasilce :D patrz moj podpis ( ten dell nie widzial baterii od paru dobrych lat i sobie radzil jescze 4 miechy temu < niestety teraz porobily sie dziadziusiowi zimne luty ;-( > ) jedyne z czym mozesz miec problem to update biosu ( wymaga batrii ) ... ale i to dasie obejsc ( odpowiednia komenda ) Edytowane 13 Listopada 2005 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...