Nolan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Mam problem z podlaczeniem plyty Gigabyte 6WMMC7. Na plycie nie ma gniazd do podlaczenia diod LED, przycisku power i reset. Sa tylko gole styki. Jak podlaczyc ta plyte do zwyklej obudowy ATX? http://www.giga-byte.com/Motherboard/Produ...s_GA-6WMMC7.htm W zalaczniku dolaczam zdjecie Podobno plyta byla zamontowana w oryginalnym kompie IBM Edytowane 11 Listopada 2005 przez Nolan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Dolutowac piny albo same kabelki od wlacznika bezposrednio do plyty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 wg mnie w lewej czesci tego zdjecia, masz takim plastikiem oslonete styki, nie ma reseta bo te kompy (niby) sie nie wieszaja ;P a w ibm jak pamietam pospinales wszystkie kabelki takim jedna wtyczka. czyli od lewej hdd led, potem power led, a na koncu podpinasz power switch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nolan Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Udalo mi sie ja odpalic, ale tuz po wlaczeniu zaczyna piszczec;) Slychac piec pikniec (jedno nastepnie trzy szybkie pod rzad i znow jedno). Wszystko podpiolem (zasilanie plyty, ram, procek, wiatrak, napedy). Wlozylem celerona 700 (66 fsb). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...