Akercocke Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Witam jaki blok jest najwydajniejszy [na dzień dzisiejszy] na gf6800? oczywiście tylko z bloków dostępnych w polsce, może ktoś z was robi jakieś hiper-ulta wydajne bloki, w limitowanej edycji :), możemy się dogadać ewentualnie, czy podejdzie jakiś blok na CPU? ...a bo bym zapomniał, zalerzy mi żeby pod blok wmontować za jakiś czas peltiera pozdro 4 all ps. wiem że to już było pewnie wiele razy ale to było "dawno i nieprawda" :) Edytowane 11 Listopada 2005 przez Akercocke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Bloczki o jakie pytasz robi Kyniek i misiu15go , misiek nawet zdaje mi sie zrobił dla Luksa wersje bloczku przygotowaną do peltiera i działała ona także z 6800GT. Zajrzyj do obu wątków których autorami są podani wyzej forumowicze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 temat sie robi nuzacy ,za kazdym razem to samo przeciez na allegro jest kilka blokow ,np.te za 36pln sie sprawdzaja na x800xt ,wiec i na 6800gt beda dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akercocke Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 KGB... -> założenie było takie zeby dorwać coś bardzo wydajnego...na allegro na dzień dzisiejszy bieda z nędzą Hipo... -> już dogadałem się z Misiem15go :) pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 A ja na swoim 6800 widzę Crystala C3 - teraz na allegro są po 69 zeta. Kilka przeróbek i powinno być wydajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...