wrog Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Potrzebuje procesor płyte głowną i ram. Budzet to max 400zł i ani grosza więcej : ) myslalem nad athlonem 1700/1800 płyta głowna nie mam pojęcia jaka ram jakis najtanszy ddr, zeby byl bezawaryjny na o/c mi nie zalezy wiec pod tym katem nie patrzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba TNW Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam. Mam dokładnia takie samo pytanie co autor tematu: Płyta główna, Procesor i RAMY do 400zł, co wybrać? RAMY już kupiłem i polecam: ELIXIR 256 MB / 400MHz i to udało się tanio (60zł) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72145127 Pozostaje 340 zł do rozplanowania na płytę główną i procesor. Jaką najtańszą płytę główną na nforce kupie? Znajdę jakąs w miarę płytę do 120zł? (np. jakis tani Asrock) Procesor? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...