pok Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jak myslicie jak by wygladała obudowa z przyciemnionym oknem? Robił juz ktos cos takiego? Są może jakies folie o innym kolorze niż czarny? Niedługo zabieram sie do kolejnego moda ( pierwszego nie pokazałem bo nie mam aparatu:( ) i tak kminie sobie w gowie coś dość niespotykanego w "moddingu", a czegoś takiego jak narazie nie widziałem. No i jak będzie sie prezentowało coś wygrawerowane na plexi gdy zamontuje taką folie do przyciemniania + podświetke plexi niebieskimi diodami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jest cała masa różnokolorowych folii. Jak mi obklejali auto chromoluxem to przeglądałem katalog foliatec'a- asortyment jest pokaźny. Jednak do przyciemnienia takiego małego kawałka pleksy poszukałbym innych, tańszych rozwiązań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 LINK... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 LINK... :Dzabijasz ludzkie marzenia :lol2: Plexe lepiej jest przyciemniać specjalną farbą w sprayu do kloszów lapm w samochodzie. Kładziesz ją na plexe małymi warstewkami i oceniasz czy plexa jest już dla ciebie wystarczająco przyciemniona. Był już taki mod z przyciemnianą plexa (na 100% gdzieś widziałem, jak kolo robił sobie wszystko od nowa + WC do tego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jest plexa dymiona i sa rozne grubosci folia nie warto no chyba ze nie zadowala zadymienie plexy Polecam firme Tuplex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 może w firmach zajmujacych sie przyciemnianiem szyb maja jakieś ścinki do odsprzedania za niewielkie pieniądze? musisz popytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Zrobie tak. Kupie folie i zobacze jak to bedzie wyglądać. Ciekawi mnie jedno, czy jak przyciemnie to fajnie bedzie wyglądac grawerka podświetlana na niebiesko i jak beda sie prezentować węże od w.c z żarówiastym lub uv płynem. A ia mam taką prośbę bo nie chce nowego tematu zakładać. Nie moge się zdecydować na wzór na plexi. Mam takie oto wzory http://img475.imageshack.us/img475/8598/ba...ers210244pe.jpg http://img461.imageshack.us/img461/2894/an...p648x8003js.jpg http://img459.imageshack.us/img459/8756/th...allpaper8pi.jpg http://img376.imageshack.us/img376/9738/manga3jpg2an.jpg http://img371.imageshack.us/img371/690/fluorescence62bw.jpg Edytowane 12 Listopada 2005 przez pok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Mi osobiście podobają się wzory 1 i 2, lecz uprzedzam, że jest to tylko moja opinia. Niestety pytania typu: na jaki kolor pomalować budę, czy jaki wzór okna wybrać, są IMO bezsensowne. Taki wybór jest kwestią indywidualną - każdy człowiek ma odmienny gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 chozi o to że niektórzy tego gustu nie mają... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 heh "na jaki kolor mam se pomalowac bude", "jaki wzorek mam se dac na bude" :P (dla mnie wszystkie brzydkie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 widze ze zmieniłes imidż.. poznałem Cie po krytycznym spojrzeniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 hehe, wallace i gromit rzondzom ;] to dlatego :) a jesli chodzi o to przyciemnianie to imo lepiej kupic dymiona plekse ale trudno taka dostac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Zapytałem się bo chciałem sie dowiedzieć jakie waszym zdaniem wzorki są dobre. I tak wygraweruje to co mi sie podoba a nie wam.Zapytałem sie z ciekawości.I nie [ciach!]lcie ze zakładam temat z głupim pytaniem bo temat jest inny. Dymiona plexi jest troche droga i w Lbn nie znalazłem. Dobra koniec tematu bo zaraz pujdą posty typu a po co zadajesz takie głupie pytania itp. dzięki all za poświęcenie mi czasu przy pisaniu postów. Edytowane 18 Listopada 2005 przez pok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...