Gość hydro2 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wlasnie sie pojawila. http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=nowinki,10,23617 Jak ktos (tak jak ja) lubi takie gierki to zapraszam do dyskusji w tym temacie.Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 wyglada jak jakis lotr wannabe i nie ma krwi :/ , pewnie syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jakas ona do WoW'a podobna ale screeny #45,#50 wygladaja ciekawie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Ostatnio przegladalem CDA z sierpnia tego roku (tego z megarecenzja GTA San Andreas) i znalazlem w niej te pozycje w dziale - Najciekawsze gry targow E3.No wiec odpalam i rzeczywiscie - gra niczego sobie.Sterujemy grupka 4 dzieciakow.Kazdy z nich ma inne umiejetnosci i trza je wspolnie wykorzystywac.W gre mozna grac we 2 na jednym komputerze a sterowanie podobnie jak i engine pochodzi z legendadrnego horroru - Obscure.Grafa jest naprawde fajna a sama gra smiga mi w 1280x1024 z AAx4 i detalach na high a przy tym wyglada bardzo ladnie.Grajac w nia przypomnialem sobie serial z dziecinstwa,ktorego pewnie nikt ne pamieta - Kroniki Narnii.Ja tez go nie pamietam :P,ale pamietam,ze takowy byl i ze wciagalem wszystkie odcinki :) a sadzac po fabule - byla to ciekawa produkcja Walta Disneya,jakby polaczenie Krolewny Sniezki i Tajemniczego Ogrodu.Bardzo lubie (czego sie nie wstydze) takie basnie,a poniewaz nie mam mozliwosci obejrzenia filmu,bo powstal on lata temu,to korzystam z okazji i gram sobie w gre na bazie tego filmu,a z gry dowiadujemy sie min rozne watki fabularne bo przerywnikami sa sceny z filmu,a jego cala (prawie) akcja dzieje sie w.... szafie :) Polecam gre dla osob lubiacych basnie,ladna grafike i wspolprace rodem z Goblinsow lub Lost Vikings z kolega/kolezanka na jednym komputerze.Moja ocena - 9.Dla mnie tytul spadl z nienacka i bede sie staral go skonczyc bo lubie takie gierki.Pozdrawiam :) PS - jak bedziecie sprawdzac gre to nie zrazcie sie grafa na poczatku.W tym momencie trza wejsc w opcje (w menu ich nie ma) i sobie wszystko ustawic - naprawde warto :) Edytowane 16 Listopada 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja mam o tyle ułatwione, gdyż w wieku od 3-6 lat mój ojciec czytał nam Kroniki Narnii do snu. Nie dawno chciałem je sobie odświezyć, jednak dużo tego i nie te lata. To jest coś innego niż Harry Potter. Zresztą C.S Lewis bo to jego autorstwa jest nazywanym 20-th Knight of Christian. Jest tam bardzo dużo zasad powsadzanych. Ta ksiązka za rok, będzie główną do snu dla mojej córki. Wartości przedstawia odpowiednie, zachowania bohaterów i tak dalej. Sam teraz gram w tą grę, dziwne sterowanie i jakby drugi gracz był wskazany. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ja ksiazke polknalem w podstawowce pod wplywem serialu w TV. ale przyznaje sie bez bicia, ze pamietam jak przez mgle. chociaz wtedy bardziej spodobalo mi sie Siodme Wtajemniczenie Niziurskiego. ale to tak OT lekko cos tu cicho o tej gierce - napisze ktos jak sie steruje, czy gierka jest dluga, czy namowie na granie w nia moja ukochana, ktora jest mocno uprzedzona do gier z grafika 3D i takie tam [ciach!]ly? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Samodobro - sterowanie, podobnie jak i sam engine jest wziety z gry Obscure,nie wiem czy widziales,ale do gry wystarczy sama klawiatura.Powiedzmy inaczej.Sterowanie ala Resident,tylko,ze masz dodatkowo guzik odpowiedzialny za inventory,mape itd,a drugi do zmiany postaci.Mozesz dodatkowo pograc w to ze swoja love,bo podobnie jak w Obscurze,tak tutaj masz taka mozliwosc poprzez wspolprace,bo w grze sterujesz czterema dzieciakami i kazdy z tych dzieciakow ma swoje umiejetnosci i w pojedynke bedzie troszq ciezko w pozniejszych motywach,a jak zagracie we dwoch to mysle,ze laska nawet nie bedzie zwracala na to,ze grafika jest w 3D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...