kooboos Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jak wyciaga to jest glosniejszy niz jak tloczy np do gory, chyba ze to tylko takie moje odczucie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja mam na gorze wyciaga powietrze i przez to ze powietrze leci przez chlodnice wentyl jest duzo glosniejszy nizeli jak chodzi sam bez zadnych oporów, to tak tylko mowie, zebys sie nie zdzwil jak dasz 3 ciche wentyle na tego bix3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja tylko zauważe zę na tym bie3 na codzień gdy proc mało obciążony to spokojnie powinno sie dać pasywnie chłodzić, wentyle były by tylko na większe akcje typu gry, testy spi i inne takie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 no niestety moja bix3 nie bedzie do chlodzenia bezprosrednio proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Łaaaał, zeszliście z mojej ceny o całe 17 zł. Normalnie podziwiam was. Ale oczywiście ja miałem zarobić na jednej chłodnicy 60-70 zł, tak oczywiście... Ehh szkoda gadać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 zawsze to te 17zl mniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) na kazdym zamawiajacym miales zarobic przynajmniej 25 zl wiec prosze daj spokoj... podobno mial byc to twoj ostatni post Edytowane 19 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 trzeba bylo najpierw kupic a pozniej na forum zaproponowac chlodniczki w dobrej cenie, tak to moze bys wtedy cos zarobil ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) jak narazie alphacool sie nie wywiazal z umowy lub tez dhl z umowy z nimi w kazdym razie chodzi o to ze bloczek mialem miec w ciagu 3-4 dni (3ci dzien to byl czwartek a 4ty piatek) ale go dalej nie ma pozostaje czekac dalej Edytowane 19 Listopada 2005 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 jak narazie alphacool sie nie wywiazal z umowy lub tez dhl z umowy z nimi w kazdym razie chodzi o to ze bloczek mialem miec w ciagu 3-4 dni (3ci dzien to byl czwartek a 4ty piatek) ale go dalej nie ma pozostaje czekac dalej w sobote DHL tez dostarcza o ile twoja miejscowosc jest jakas wieksza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 sto tysiecy glow prawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 niezła wiocha napewno doręcza :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 jest 16,28 i dalej sie nic nie zmienilo :P wiec czekam dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 pewnie paczuszka Ci przyjdzie w poniedzialek bo w weekedny poczta nie pracuje. chyba ze to dhlem leci to co innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 no dhl'em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 a nie mozesz sobie sprawdzic po nr przesylki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) nie bo go nie znam - wujek za to zaplacil z niemiec i podal moj adres do polski jako adres wysylki ps jak spytam jaki nr to mi powie :P napisze w poniedzialek jak nie bedzie bo i tak narazie brak czasu na zabawe z tym Edytowane 19 Listopada 2005 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 A karta/Paypalem nie da sie zaplacic? Sa jeszcze wolne miejsca do zamowienia? Jaka w koncu cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 A karta/Paypalem nie da sie zaplacic? Sa jeszcze wolne miejsca do zamowienia? Jaka w koncu cena? Wszystko juz jest napisane... Prosze postaraj sie i przewertuj ten temat :) Miejsce jest do 30 Listopada Jesli wplacisz to nie ma problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Przepraszam za Doubla... Ja już wpłaciłem... pamiętajcie jeszcze 10 dni :) i koniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) dzien 6 - czekamy :) edit 13:37 doszlo wkoncu:) bardzo ladnie zapakowane a bloczek wypas narazie fotki z komorki ale pozniej dam z aparatu Edytowane 21 Listopada 2005 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 6 dni, nie za szybko ale i nie za wolno :) wiec jak kaske mamy wplacic za chlodnice do 30 to beda u nas w domku 7 grudnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 6 dni, nie za szybko ale i nie za wolno :) wiec jak kaske mamy wplacic za chlodnice do 30 to beda u nas w domku 7 grudnia :) Na mikolaja w sam raz... Ale Pamietaj ze w naszym przypadku paczka musi zostac jeszczew yslana polska poczta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Na mikolaja w sam raz... Ale Pamietaj ze w naszym przypadku paczka musi zostac jeszczew yslana polska poczta :) nie poczta a dhl'em (ubezpieczenie i wogole) poczta bym tego nigdy nie wyslal za duze ryzyko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ale w polsce pojdzie poczta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 w PL również DHL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 nie poczta a dhl'em (ubezpieczenie i wogole) poczta bym tego nigdy nie wyslal za duze ryzyko Tak tak... racja bedzie Dhl em ale wiesz chodzilo o czas realizacji :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ludziska mam do Was prosbe w imieniu madmaxa. Ci ktorzy jeszcze nie wplacili kaski a juz ja maja lub niedlugo beda miec to zeby zrobili to (wplacili) w tym tygodniu zeby przed 30 kasa byla na koncie u madmaxa juz. z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Moje pieniadze gdzies w swiecie kraza :lol: Jak dotra mozesz napisac maila :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 wpłace w tym, max w następnym tygodniu, mam konto w mbanku więc 5 sek po wysłaniu kasa jest nad koncie madmaxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...