wtp85 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Najwiecej sie zyskuje na BIX3 tam 235zl a u nas 439zl. Nawet jesli ktos zamawia tylko 1 szt. dla siebie to sie bardziej oplaca niz w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 oczywiście, tylko skąd skombinować 25000 plnów na rozkręcenie interesa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 jakies drobne to sie znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 madmax, już niewiele Ci brakuje pewnie do tej sumy, spodziewajcie sie tanich chłodnic ;) dżołk ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No ja przelew wlasnie zrobilem, pieniadze jutro beda BIX3 :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Heh Sie rozkrecilo :)... MadMAx... zainwestuj pieniedze :P... Zaniedlugo na gieldzie bedziesz mogl wystartowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 import export ayyyyy ;] niech ten transport wypali w 100% to bedzie mozna myslec o drugim desancie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 no to nic tylko czekac :-) ale nie za dlugo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ciekaw jestem ile z tych chłodniczek pojawi sie na Allegro - moja BIX2 poszła za 305zł... wiec sądzę, ze wielu z Was połaszczy się na łatwy zarobek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @fipa to juz jest kwestia kupujacych ich sprawa kupuja okazyjnie jak chca sprzedac ich biznes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 no ale w tym wszystkim Ty musisz najwiecej sie o martwić ;) jeżeli chcą sprzedać to powinni coś Tobie za to 'odpalić' ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) @fipa to juz jest kwestia kupujacych ich sprawa kupuja okazyjnie jak chca sprzedac ich biznesMnie też to grzeje ;] tak tylko sobie napisalem.. bo nikt jakos nie pisze, czy dla siebie to bierze, czy na sprzedaz ;) Powiem szczerze, ze sam jestem zdziwiony ceną, jaką uzyskałem. Kiedy ktos pytał mnie na priv i podawałem cene +/- 250zł to nie było przyjmowane entuzjastycznie :) Edytowane 28 Listopada 2005 przez fipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Mnie też to grzeje ;] tak tylko sobie napisalem.. bo nikt jakos nie pisze, czy dla siebie to bierze, czy na sprzedaz ;) Ja biore dla siebie. Swoja droga moze zdrapanie farby mialo wplyw na cene twojego bixa? :] Panowie, jak na allegro jakies black ice to KONIECZNIE ZDRAPAC :D (wyglada bardziej high-endowo) :wink: Ale serio to gratuluje udanej tranzakcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 no ja dla siebie, ale tak kurde zaczolem sie zastanawiac czy nie wziazc drugiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja dla siebie biore. Skladam swoje pierwsze WC. Znalazlem ten topic przez :google: i skorzystalem bo moze nie byc takiej drugiej okazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ajj, ja wziąłbym BIX3 ale troszke żal mi kaski, wole sobie dołożyć na audigy 2, zresztą niewiele to by dało przy moim f2s + niedługo f2n, zresztą bix moge ładnie na topie budy ułożyć a z bix3 było by gorzej :) madmax kiedy te chłodnice zamawiasz i tak ok kiedy będą w naszych domkach? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) moc google czasami potrafi zaskakiwac :] @Garfield^ ja tez sie zastanawiam nad 2 ale chyba jednak kupie buty ;] EDIT: zamowienie zgodnie z planem 30go (no chyba ze ktos sie obudzi z wplata) bede chcial tak zrobic zeby jeszcze 30go poszedl przelew do DE Edytowane 28 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) a w naszych domach... pewnie po mikolaju :) a Moze i na niego :) ZObaczymy :) Ps. Oczywiscie kupuje chlodnice dla siebie :) Edytowane 28 Listopada 2005 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 moja chlodniczka leci do chlodzenia peltem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Sprawdziłem konto i mam wpłaty od: EDIT: jest jeszcze wpłata od Kosiarz'a (BIX3) Na to czekałem... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 binek kasa juz na koncie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 W takim razie jak juz jest kasa od wszystkich to mozna jutro zamawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 termin jest jutro wiec dajmy szanse jeszcze tym ktorzy sie zglaszali nawet jesli maja niewplacic z tego co pamietam ghost_dog mowil ze kase bedzie mial 30go wiec loozik poczekajmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Odemnie tez kasa wlasnie poszla. Ile to mniej wiecej potrwa? (tzn od dzis do momentu otrzymania paczki do domku) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) UWAGA prosze o wstrzymanie sie z wplatami na konto (jesli ktos ma dane na moje konto i chce cos zamowic) prosze najpierw o kontakt wyjasnie cala sprawe aerial potwierdzam wplate (BIX2) Czas realizacji postaram sie aby byl jak najszybszy: - jutro zamówie i jutro wpłace kase - okolo 3-4 dni leci przelew (takie info dostalem w banku) - wysylka do PL 3-4 dni po tym jak otrzymaja kase - dojdzie do mnie do 14tej wysle tego samego dnia jak po 14tej to wysylam nastepnego - DHL do was 1 dzień no chyba ze mieszkacie w jakiejs dziwnej miejscowosci (odliczajac soboty niedziele) Edytowane 29 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 a wiec za tydzien beda chlodniczki :) czemu ma sie reszta wstrzymac z wplatami? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) a wiec za tydzien beda chlodniczki :) czemu ma sie reszta wstrzymac z wplatami? :> o nowych informacjach co do zamowienia bede informowal na forum a niemaja wplacac bo jak ktos jeszcze wplaci to juz przesylka urosnie do rozmiarow w ktorych nieda sie jej wyslac wiec ewentualnych chetnych zapraszam do nastepnego zamowienia ktore moze ja moze ktos inny zrealizuje Edytowane 29 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuburek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 o nowych informacjach co do zamowienia bede informowal na forum a niemaja wplacac bo jak ktos jeszcze wplaci to juz przesylka urosnie do rozmiarow w ktorych nieda sie jej wyslac wiec ewentualnych chetnych zapraszam do nastepnego zamowienia ktore moze ja moze ktos inny zrealizuje Mam nadzieję, że ode mnie przelew doszedł:) Strasznie mnie nakręciliście na te chłodniczki... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Mam nadzieję, że ode mnie przelew doszedł:) Strasznie mnie nakręciliście na te chłodniczki... :lol: tak jest na koncie wplata od ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czyli Czekamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...