Skocz do zawartości
Imperator Kret

Bip3 Za 210 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

@fipa to juz jest kwestia kupujacych ich sprawa kupuja okazyjnie jak chca sprzedac ich biznes

Mnie też to grzeje ;] tak tylko sobie napisalem.. bo nikt jakos nie pisze, czy dla siebie to bierze, czy na sprzedaz ;)

Powiem szczerze, ze sam jestem zdziwiony ceną, jaką uzyskałem. Kiedy ktos pytał mnie na priv i podawałem cene +/- 250zł to nie było przyjmowane entuzjastycznie :)

Edytowane przez fipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też to grzeje ;] tak tylko sobie napisalem.. bo nikt jakos nie pisze, czy dla siebie to bierze, czy na sprzedaz ;)

Ja biore dla siebie. Swoja droga moze zdrapanie farby mialo wplyw na cene twojego bixa? :] Panowie, jak na allegro jakies black ice to KONIECZNIE ZDRAPAC :D (wyglada bardziej high-endowo) :wink: Ale serio to gratuluje udanej tranzakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ajj, ja wziąłbym BIX3 ale troszke żal mi kaski, wole sobie dołożyć na audigy 2, zresztą niewiele to by dało przy moim f2s + niedługo f2n, zresztą bix moge ładnie na topie budy ułożyć a z bix3 było by gorzej :)

madmax kiedy te chłodnice zamawiasz i tak ok kiedy będą w naszych domkach? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moc google czasami potrafi zaskakiwac :]

@Garfield^ ja tez sie zastanawiam nad 2 ale chyba jednak kupie buty ;]

EDIT: zamowienie zgodnie z planem 30go (no chyba ze ktos sie obudzi z wplata) bede chcial tak zrobic zeby jeszcze 30go poszedl przelew do DE

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA prosze o wstrzymanie sie z wplatami na konto (jesli ktos ma dane na moje konto i chce cos zamowic) prosze najpierw o kontakt wyjasnie cala sprawe

aerial potwierdzam wplate (BIX2)

Czas realizacji postaram sie aby byl jak najszybszy:

- jutro zamówie i jutro wpłace kase

- okolo 3-4 dni leci przelew (takie info dostalem w banku)

- wysylka do PL 3-4 dni po tym jak otrzymaja kase

- dojdzie do mnie do 14tej wysle tego samego dnia jak po 14tej to wysylam nastepnego

- DHL do was 1 dzień no chyba ze mieszkacie w jakiejs dziwnej miejscowosci

(odliczajac soboty niedziele)

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec za tydzien beda chlodniczki :) czemu ma sie reszta wstrzymac z wplatami? :>

o nowych informacjach co do zamowienia bede informowal na forum

a niemaja wplacac bo jak ktos jeszcze wplaci to juz przesylka urosnie do rozmiarow w ktorych nieda sie jej wyslac wiec ewentualnych chetnych zapraszam do nastepnego zamowienia ktore moze ja moze ktos inny zrealizuje

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o nowych informacjach co do zamowienia bede informowal na forum

a niemaja wplacac bo jak ktos jeszcze wplaci to juz przesylka urosnie do rozmiarow w ktorych nieda sie jej wyslac wiec ewentualnych chetnych zapraszam do nastepnego zamowienia ktore moze ja moze ktos inny zrealizuje

Mam nadzieję, że ode mnie przelew doszedł:)

Strasznie mnie nakręciliście na te chłodniczki... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...