wtp85 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Wiadomo cos o rabatach przy zakupie wiekszych ilosci?? Bo jak tak dalej pojdzie to beda musieli caly zapas do PL wyslac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Wiadomo cos o rabatach przy zakupie wiekszych ilosci?? Bo jak tak dalej pojdzie to beda musieli caly zapas do PL wyslac :) Sama cena jaka teraz jest jest juz jednak WIelkim rabatem... Ale ale... kazdy czlowiek lubi Rabacik... chocby tak dla satysfakcji :) Jesli Rabacik Bedzie... To wiek kto na niego zasluzy :) Edit: Hmm mamy 30.11.2005 :) Kurcze w zycuiu tak na grudzien nie czekalem :P Edytowane 30 Listopada 2005 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akercocke Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam jak szybko dochodzi paczuszka z niemiec do Polski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam jak szybko dochodzi paczuszka z niemiec do Polski? mialo byc 2-3 dni a szla do mnie 5 z tego samego sklepu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 na władze nie poradze postaram sie zalatwic to jak naj szybciej ale biurokracji nieprzeskocze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 czesc jeśli dojdzie do drugiego zamówienia to ja sie juz z góry jako chetny deklaruje :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ja chce to: http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_270_56 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) jak juz pisalem wczesniej zamowilem i odebralem bloczek z alphacoola o ten a temp mam takie chlodnica bip2 + 2x akasa amber na 5v, zbiornik 1,5 litra, pompka aquael 650;l/h takze bloczek jest ciekawy i polecam gdyby ktos chcial kupic w idle dam jak binek bedzie laskaw odpisac bo nie zapisalem linka do imageshacka (cos server padl normalny to dalem tam) wiecej nie krece bez lepszego zasilacza a czemu tak mowie dowiecie sie z drugiego screena edit nie chcialo mi sie czekac wiec wgralem jeszcze raz :) jak widac napiecia miedzy load a idle to spora roznica v ......... ale everest pokazuje co innego, cpu-z co innego a bios jeszcze co innego.... a pacjent to modecom 400w (nie ten atx 2.0) Edytowane 30 Listopada 2005 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 faktycznie, ja bym zainwestowal w jakis lepszy zasilacz przy takim sprzecie, choc nie wiem na ile mozna ufac tym napieciom ktore pokazuja programy, roznie to bywa. miernik w lape :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 po 9 minutach prime nie będzie jakiejś wielkiej różnicy między temp, musiałbyś go na dłużej zostawić aby zobaczyć prawdziwą temp :) no i asus zaniża temp :P u mnie w idle jest 30-34*C, zależy od temp w pokoju ale to na jednym freezerze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 zobaczymy jak to u mnie bedzie z temperaturka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) po 9 minutach prime nie będzie jakiejś wielkiej różnicy między temp, musiałbyś go na dłużej zostawić aby zobaczyć prawdziwą temp :) no i asus zaniża temp :P u mnie w idle jest 30-34*C, zależy od temp w pokoju ale to na jednym freezerze :) u mnie na powietrzu bylo pod 40 jakos w idle i chyba lekko ponad 50 w stres, na boxie byly wyzsze takze chyba dobrze pokazuje bez chlodnicy bylo 40-44 w idle a stresu przez tydzien unikalem :) http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=275 tu mieli abita ktory podobno zawyza:) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jak tam??? :) Zamowienie juz poszlo..?? :rolleyes: Ja dzis juz Krocce kupilem do niej :D zamowilem :P Teraz czekamy na wklad :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 zamowienie poszlo i kasa tez (wyszlo ciupke drozej niz wczesniej bylo ustalone ale trudno) teraz czekam na potwierdzeniewplyniecia kasy i wysylki do pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A ile drozej wyszlo jesli mozna wiedziec?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) A ile drozej wyszlo jesli mozna wiedziec?? zaokraglajac 25zł wiec niejest to duza kasa ale mozliwe ze po podliczeniu wszystkiego wyjdzie dla mnie na jakies piwka (bo w tej chwili mam maly mentlik z kasa na koncie) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 zaokraglajac 25zł wiec niejest to duza kasa na lebka czy lacznie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 na lebka czy lacznie?? łacznie ty mnie niestrasz ze na lebka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 juz powinni miec kase u siebie na koncie :) zobacz jak tam postepy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 no ja tez teraz tylko czekam na chlodniczke, chyba lepszej rzeczy w grudniu nie dostane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 narazie cicho z ich strony na www niezmienil sie status zamowienia cos mi sie wydaje ze dopiero w poniedzialek kasa do nich dojdzie PS - czekanie jest najgorsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 czyli beda mieli od razu z ranca w poniedzialek - wysla od razu wiec sroda czwartek bedziesz mial w domu - czyli w poniedzialek bedziecie miec chlodnice w domu (nie ten najblizszy) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Wyluzuj.. ;) Jak to prawią górale: "Nie sraj żarem, bo to grozi pożarem" [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Wyluzuj.. ;) Jak to prawią górale: "Nie sraj żarem, bo to grozi pożarem" [; Dobrze Prawisz :) Cierpliwość :] cenny dar :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ale o co chodzi? zaoszczedzilem wam czasu na pozniejsze rozczarowanie ile to trwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ale o co chodzi? zaoszczedzilem wam czasu na pozniejsze rozczarowanie ile to trwa :)Na moje ty ty podałes bardzo optymistyczny termin; ] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Na moje ty ty podałes bardzo optymistyczny termin; ] :D NO wlasnie :) Kiedy bedzie to bedzie :P Nie ustalam sobie daty ze W poniedzialek bedzie... bo wiadomo mozna sie rozczarowac :P... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie chce wam psuc tego napiecia i oczekiwania, ale apeluje o spokoj :wink: Niektorzy tak sie podekscytowali zakupem, ze az strach pomyslec co przezywaja w wigile czatujac obok choinki :lol: No ale moze i tu sprawdza sie ta slynna prawda ze najwiecej radochy daje wlasnie samo czekanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 A ja tak dla odmiany napisze cos takiego... Wiecie ze One nie maja zadnych Kroccow :)??? Macie juz zakupione :)?? Bo potem sie bedziecie cieszyc na swieta ze jest nagrzewnica ale niezamontujecie bo, kroccow brak :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Na moje ty ty podałes bardzo optymistyczny termin; ] :Dponad tydzien to optymistyczny termin ? a dokladnie 10 dni... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...