Skocz do zawartości
Imperator Kret

Bip3 Za 210 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

nie jeszcze kasy niemaja bo status zamowienia caly czas taki sam niezdziwie sie jak dostana ja dopiero w polowie tygodnia polska biurokracja jest powalajaca skoro przelew zalatwialem około 1,5h to wyobrazam sobie ile bedzie za przeproszeniem [ciach!]ia sie z naciskieniem guziczka zeby kasa poszla

EDIT: ta wczasy za 2500 zł to co to za wczasy :P

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ta i potem 3 do 5 lat za oszustwo internetowe

wlasnie w piatek jade na sprawe do poznania bo mnie i 100pare innych osob koles na allegro pocisnol w jajo z kartami do aparatow i teraz biedaczek ma lipe bo bez wyroku z tego nie wyjdzie

EDIT - w zimie do chorwacji ??

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mialem sen ze polazlem do przedszkola z jakimis osobami po chlodnice... lol

no i szukam tej swojej BIX3 a we snie wygladala jak by byla na trzy wentylatory 60mm :lol2: bo nawet przymierzalem...

co za sen :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@atek

Jeszcze się nie uspokoiłeś? :lol: Cierpliwości ;) Sam jestem ciekaw, kiedy to przyjdzie do Was.

Spokojna Twoja rozczochrana ;)

ale ja nie zamawialem :) wiec jestem strona zainteresowana tylko wynikiem koncowym:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mi tu śmierdzi:P

za długo ta kasa idzie....

i nie myśłe tu o tym że madmax wziął kase !!

bank coś kombinuje albo nie wiem...

niestety musze sie z tym zgodzic ze bank w tym przypadku WBK czasami potrafi trzymac kase przelana z WBK na WBK nawet 2dni a z innego banku i 3-4 dni idzie wiec narazie powiedzmy ze utrzymuja swoj nadwyraz niski poziom szybkosci uslug jak jutro niebedzie kasy w DE ide do banku i prosze o wyjasnienie

EDIT: wg mnie mBank mimo ze internetowy bank jest w tej chwili najszybszym w PL dostepnym

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety musze sie z tym zgodzic ze bank w tym przypadku WBK czasami potrafi trzymac kase przelana z WBK na WBK nawet 2dni a z innego banku i 3-4 dni idzie wiec narazie powiedzmy ze utrzymuja swoj nadwyraz niski poziom szybkosci uslug jak jutro niebedzie kasy w DE ide do banku i prosze o wyjasnienie

EDIT: wg mnie mBank mimo ze internetowy bank jest w tej chwili najszybszym w PL dostepnym

Dokładnie masz racje sam mam konto w tym banku i przelew tani idzie 2-4 dni(najczesciej) przelew eliksir(1dzien) i potrafia trzymac kase

Co do załatwiania przelewów w tym banku wole forme elektroniczna bo ostatnio miły pan z WBK nie potrafił przelac kasy i trwało to 35min a w necie trwa 35sekund ;]

Co do przelewu to gdybym wiedział ze to z wbk to zaoferował bym swoja pomoc i wysłał przelew przez neta na pewno ułatwiło by to szybkosc i madmax na pewno sie sporo nalatal po bankach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najszybszym bankiem do przelewow za granice jest pko bp

wplacajac pieniadze w poniedzialek rano sa one u osoby na wtorek

jesli to zrobisz popoludniu pieniadze beda na srode

wplacalem pieniadze rok lub 2 lata temu do belgii dwa razy i raz do holandii i bylo dokladnie tak jak mowie - w odwrotna strone tez pieniadze ida szybko

z innymi bankami nie mam stycznosci wiec nie umiem odpowiedziec na pytanie ile pieniadze ida

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...