binek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ja wiem ze nie ma kroccow, kupie sobie jak dostane czesci do pc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ja już mam od dawna, mam tez nowe weze i nowego prisonka pro v2, czekam tylko na chlodnice i buduje moje wodne ver 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ja mam po freezerze pozostałości :) 1/4 -> 3/8 + sm 9/12 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a jaki gwint jest w BIX3? jestem troche nie w stanie wiec wybaczcie glupie pytanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 1/4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 To jak, odpisali coś czy kasa doszła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no to chłopak pojechał na wczasy...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 :banana: kase ma i moze teraz zniknąć... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) nie jeszcze kasy niemaja bo status zamowienia caly czas taki sam niezdziwie sie jak dostana ja dopiero w polowie tygodnia polska biurokracja jest powalajaca skoro przelew zalatwialem około 1,5h to wyobrazam sobie ile bedzie za przeproszeniem [ciach!]ia sie z naciskieniem guziczka zeby kasa poszla EDIT: ta wczasy za 2500 zł to co to za wczasy :P Edytowane 5 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ee to za mało zamówiem wziałeś-trzeba było się za inne fora też abrać i od razu wziać kase od 100 osób np :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 2500 - dwa tygodnie w Chorwacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) hehe ta i potem 3 do 5 lat za oszustwo internetowe wlasnie w piatek jade na sprawe do poznania bo mnie i 100pare innych osob koles na allegro pocisnol w jajo z kartami do aparatow i teraz biedaczek ma lipe bo bez wyroku z tego nie wyjdzie EDIT - w zimie do chorwacji ?? Edytowane 5 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 a czemu nie ? btw. z Poznania wylatuja samoloty na te wczasy ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 a no wlasnie co do tych wczasow to mam bilet w jedna strone jak cos to wplacicie na konto na bilet powrotny ?!? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 dzis juz powinni miec kase - w okolicach godziny 17 - 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 @atek Jeszcze się nie uspokoiłeś? :lol: Cierpliwości ;) Sam jestem ciekaw, kiedy to przyjdzie do Was. Spokojna Twoja rozczochrana ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a ja mialem sen ze polazlem do przedszkola z jakimis osobami po chlodnice... lol no i szukam tej swojej BIX3 a we snie wygladala jak by byla na trzy wentylatory 60mm :lol2: bo nawet przymierzalem... co za sen :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 @atek Jeszcze się nie uspokoiłeś? :lol: Cierpliwości ;) Sam jestem ciekaw, kiedy to przyjdzie do Was. Spokojna Twoja rozczochrana ;) ale ja nie zamawialem :) wiec jestem strona zainteresowana tylko wynikiem koncowym:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 I co, alphacool sie odezwało lub coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 nie jeszcze nic niedrgnelo wyslalem maila do nich zeby dali znac jak kasa bedzie u nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 no to coś długo, kasa idzie 6 dni? lekka przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ktos cos gadal o nagrzewnicy na mikolaja tak dalej pojdzie to pod choinka jej tez nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jutro jak do 12 status zamowienia sie niezmieni to lece do banku sprawdzic co jest z tym przelewem kiedy wyszedl gdzie jest kasa itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 coś mi tu śmierdzi:P za długo ta kasa idzie.... i nie myśłe tu o tym że madmax wziął kase !! bank coś kombinuje albo nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 tak tak w banku same zydy i masony.... na pewno kase już perzepili i na dziwki przechulali :lol: A tak serio to ja sie w naszym kraju niczemu nie dziwie-przelew pewnie będzie 2 tyg szedł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) coś mi tu śmierdzi:P za długo ta kasa idzie.... i nie myśłe tu o tym że madmax wziął kase !! bank coś kombinuje albo nie wiem... niestety musze sie z tym zgodzic ze bank w tym przypadku WBK czasami potrafi trzymac kase przelana z WBK na WBK nawet 2dni a z innego banku i 3-4 dni idzie wiec narazie powiedzmy ze utrzymuja swoj nadwyraz niski poziom szybkosci uslug jak jutro niebedzie kasy w DE ide do banku i prosze o wyjasnienie EDIT: wg mnie mBank mimo ze internetowy bank jest w tej chwili najszybszym w PL dostepnym Edytowane 7 Grudnia 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 niestety musze sie z tym zgodzic ze bank w tym przypadku WBK czasami potrafi trzymac kase przelana z WBK na WBK nawet 2dni a z innego banku i 3-4 dni idzie wiec narazie powiedzmy ze utrzymuja swoj nadwyraz niski poziom szybkosci uslug jak jutro niebedzie kasy w DE ide do banku i prosze o wyjasnienie EDIT: wg mnie mBank mimo ze internetowy bank jest w tej chwili najszybszym w PL dostepnym Dokładnie masz racje sam mam konto w tym banku i przelew tani idzie 2-4 dni(najczesciej) przelew eliksir(1dzien) i potrafia trzymac kase Co do załatwiania przelewów w tym banku wole forme elektroniczna bo ostatnio miły pan z WBK nie potrafił przelac kasy i trwało to 35min a w necie trwa 35sekund ;] Co do przelewu to gdybym wiedział ze to z wbk to zaoferował bym swoja pomoc i wysłał przelew przez neta na pewno ułatwiło by to szybkosc i madmax na pewno sie sporo nalatal po bankach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 najszybszym bankiem do przelewow za granice jest pko bp wplacajac pieniadze w poniedzialek rano sa one u osoby na wtorek jesli to zrobisz popoludniu pieniadze beda na srode wplacalem pieniadze rok lub 2 lata temu do belgii dwa razy i raz do holandii i bylo dokladnie tak jak mowie - w odwrotna strone tez pieniadze ida szybko z innymi bankami nie mam stycznosci wiec nie umiem odpowiedziec na pytanie ile pieniadze ida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Szkoda ze dopiero teraz tu zawitałem bo tez bym wziął ;] no ale najwyzej na nastepny raz sie załapie ;) ciekawe czy dostaniecie paczki w tym roku :lol: dobra nie crackam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jesli wyjdzie w miare ok to moj kumpel jest chetny na bix'a3 wiec sa juz 2 sztuki tylko czekamy na final 1 zamowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...