wtp85 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 kurde chyba sie nie doczekam tego kuriera :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 tu fota mojej, prawda ze boska? :D : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 tu fota mojej, prawda ze boska? :D duża przedewszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 madmax, zrób cennik ile co kosztuje albo poprostu napisz jaka jest cena , ile % większa niż na stronie alphacool.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Nareszcie dotarla!! 10 srobek w komplecie + 4 wizytowki. Ma 2 finy wygiete ale nie za bardzo. I co najwazniejsze jest DUZA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ok dzisiaj usiade i zrobie cos na ksztalt cennika dla kilku zeczy z ich strony i zrobie nowy topic a co do tej aukcji to jak juz mowilem kazdy zamawia do swoich celow chce sprzedac z zyskiem fajnie chce zlozyc swoje wc jeszcze lepiej ja nic do tego niemam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jasne- mi nic do tego- tylko pytam, czy to nasz Garfield. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 nie to nie jest zbieznosc, dzis po ogledzinach doszedlem do wniosku ze chyba sprzedam to i kupie bix'a 3 :) jesli komus to przeszkadza no cóż, chyba nikt nikomu nie zabronił sprzedawać jej na allegro? Wystawiłem i chce zobaczyc ile zaproponują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mi to nie przeszkadza. Nawt linka usunąłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) spoko, mam nadzieje, ze nikogo nie wkurzylem :) Po prostu nie mam czasu teraz, a i naszla mnie chętka na bix'a3 i tyle, no i nie jest przesadzone, ze pojdzie na allegro, zobaczymy PS. Jak tam spostrzezenia Panowie z uzytkowania, ja musze stwierdzic jeden smunty fakt, farba trzymie sie jak w bixa'ch lekko pukłem w jednym meijscu i juz odeszła :/ Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Garfield^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ogólnie coś słabo z farbą w tych firmowych nagrzewnicach - nie starają sie germance.. ;] Dobrze to widać u kooboos na fotce.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja mysle teraz nad takim wynalazkiem: http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...&cPath=5_18_291 Cena w pln po dzisiejszym kursie: 248zl Sa tam 2 bloczki tego typu z tym ze jeden na X1800xt, a drugi wlasnie na 7800 i 6800. Myslalem ze ati i nv wreszcie zunifikuja rozstaw otworow, a tymczasem nie :/ Tak czy inaczej bardziej uniwersalny jest ten na nv. Szkoda tylko ze pasek mosfetow dalej jest niechlodzony. Ogolnie na tej stronce sa bardzo ciekawe bloczki na mosfety i to roznych mobo i roznych ukldow na nich. Mozna sobie zrobic bardzo fajny ukladzik - i wcale nie sa az tak drogie. Tylko z blokiem na ram bieda, bo jest tylko 1 model i to z tymi mikro-kroccami. Ma ktos na forum taki bloczek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Wystarczy nie pukać :lol2: A tak na serio to w moim BIP'ie farba trzymała aż za bardzo widocznie wszystko zalezy od serii bo słyszałem o "pukanych" chłodnicach które pozbywały sie lakieru. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 OK zapraszam do nowego tematu TUTAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...