misio_m Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ja dzisiaj dam znać czy będe chętny, trzeba kase od starych porzyczyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja myslalbym o finalizowaniu... bo w nieskonczonosc tez nie mozemy czekac :) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 a skraplacze tam tanie mają ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja myslalbym o finalizowaniu... bo w nieskonczonosc tez nie mozemy czekac :) :rolleyes:spoko sectorek nie ma pospiechu :) madmax zalatwi wszystko z ta wplata itd. juz jest 7 osob czy 8 wiec zanim madmax zalatwi to o 10 osob moze dobije :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Informacja potwierdzona około 45 zł za przelew bankowy (gościówka się nie orientowała w temacie ale kogoś tam zapytała... PL banki roxuja) Znajomy powiedział że niema takich środków na koncie wiec pupa zbita nie da rady wiec co robimy panowie??? Edytowane 16 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) najlepiej by było gdybyś założył konto na paypalu, zawsze można się spytać o pomoc paypala, jak nie znasz angielskiego to każdy może pomóc :) z paypalem by było taniej i lepiej aha i deklaruje że chce bix2 za 190zł jak pisaliście :) Edytowane 16 Listopada 2005 przez misiom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 PayPal'a wczoraj kombinowałem i wychodzi że karta musi być VISA ale nie elektroniczna wiec ja takiej nie posiadam i z paypala nici chyba ze czegos tam niezrozumialem Wiec pozostaje tylko opcja przelew bankowy (+5 zł przy takiej ilości osób) oraz opcja karty visa (ghost_dog napisz czy da rade wyslac kase z twojej karty) Sytuacja sie powoli klaruje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 PayPal'a wczoraj kombinowałem i wychodzi że karta musi być VISA ale nie elektroniczna wiec ja takiej nie posiadam i z paypala nici chyba ze czegos tam niezrozumialem Wiec pozostaje tylko opcja przelew bankowy (+5 zł przy takiej ilości osób) oraz opcja karty visa (ghost_dog napisz czy da rade wyslac kase z twojej karty) Sytuacja sie powoli klaruje... to która visa się nadaje ? Może któraś z płatniczych takich jak Allekarta ? Bo musze sobie wyrobić kartę taką by móc nią płacić w USA :-P i nie wiem jaką :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 to która visa się nadaje ? Może któraś z płatniczych takich jak Allekarta ? Bo musze sobie wyrobić kartę taką by móc nią płacić w USA :-P i nie wiem jaką :-| jak juz ktos wspominal musi to byc karta tloczona a nie drukowana cokolwiek mialo by to znaczyc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ja kce juz bix3 buuuu :cry: :cry: :cry: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 visa clasic a nie electron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 visa clasic a nie electron Ja tez bylbym zainteresowany BIX2. Tylko i tak teraz tego nie zmontuje.. ale za taka kaske warto miec na zapas chlodniczke. Jeszcze sie zastanowie. Btw jak dojda te wszystkie bixy to wypakuj je i zrob sobie z tym zdjecie :lol: Niely avatar by z tego byl albo conajmniej pamiatkowe zdjecie do postawienia na telewizor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ...Btw jak dojda te wszystkie bixy to wypakuj je i zrob sobie z tym zdjecie :lol: Niely avatar by z tego byl albo conajmniej pamiatkowe zdjecie do postawienia na telewizor. Zdjęcie pamiątkowe dobry pomysł ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 a ja szykuje swoje freezery na sprzedaż :) Jakby co to moje gg 1354016 jakby cos nowego z wplata lub cos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Mowiliscie ze nikt nie sprzedaje a na allegro przyuwazyłem tyle ze nie po 200 a troszke drozej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72763080 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 fajne mi troszke:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) na allegro jak prawie kazdy chce zarobic a z tego co obliczylem to zysku ze sprzedarzy jest 35-40zł wiec cena jest jeszcze do przyjecia zwlaszcza ze troche trzeba w to zainwestowac kasiorki ale koniec gadania o allegro zacznijmy zastanawiac sie jak bedziemy placic za zamowienie... Edytowane 17 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak Placic... Hmmm Policz dobrze wszystko... I wplacamy na konto na dniach. Lepiej wplacic ciut wiecej niz za malo... wiec nie bede sie sprzeczal jesli 3 zl na piwo wiecej wplace :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) PODLICZENIE Licze jak dla 8 osób: (madmax57, Sector19, kooboos, misiom1, Garfield^, ghost_dog, binek, copycd) Ceny chłodnic dostępnych na sklepie: Kurs euro daje jako 4,05zł BIP2 - 30 euro -> 121,5zł BIP3 lub BIE2 - 37 euro -> 149,85zł HC 240-LE - 40 euro -> 162zł BIE3 - 47 euro -> 190,35zł HC 360-LE - 50 euro -> 202,5zł Jak ktoś coś chce dodatkowo to juz samemu liczyć ;] + 44 zł pełny transport z kosztami przelewu To chyba tyle poprawcie jak coś... EDIT1: transport jest to transport do PL i oczywiscie do zainteresowanych Edytowane 17 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Ale 44zl za wysylke bezposrednio do Ciebie, czy juz razem z wysylka w polsce do kazdego zainteresowanego? EDIT Cena z całkowitym transportem do zamawiających: BIE2 - 190 zł Juz doczytalem. Do kiedy mozna sie decydowac? B) Edytowane 17 Listopada 2005 przez aerial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Czyli W Moim Przypadku... BIE3 - 47 euro -> 190,35zł +44zł = 234,35zł hmm mozna liczyc 235zł... Kiedy moge wplacic :) i Gdzie :) Edytowane 17 Listopada 2005 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 aerial BIE2 to nie 190zl tylko "BIP3 i BIE2 - 37 euro -> 149,85zł" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akercocke Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ...a co sądzicie o HC 360-LE, bo się włąśnie zastanawiam nad tą chłodnicą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) ...a co sądzicie o HC 360-LE, bo się włąśnie zastanawiam nad tą chłodnicą? hmmm jest duza (407 x 130 x 57,5mm) i ma aluminiowe finy wydajna to ona jestnapewno ale ja wole BIX3 EDIT: Wiec myśle że możemy już ustalić termin wpłacenia pieniędzy na konto moja propozycja to wpłata do 30go Listopada albo do 5go Grudnia (czasu duzo jak ktos jeszcze zbiera to dozbierac powinien) ci którzy się określili prosze o wysyłke maila (max@max24.pl) z zamówieniem na konkretny towar/y ja po otrzymaniu takiego maila odesle numer konta (mBank) z moimi danymi i dokładną kwotą wpłaty i poprostu bede czekal na wplate srodkow przez wszystkich zainteresowanych do ustalonego terminu Jasne proste i klarowne...max@max24.pl Edytowane 17 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jak juz wczesniej mowilem mam tloczona karte visa classic wiec moglbym sie zajac zaplata. zmniejszyl by sie wtedy koszt o przelew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 jak juz wczesniej mowilem mam tloczona karte visa classic wiec moglbym sie zajac zaplata. zmniejszyl by sie wtedy koszt o przelew podobno nie mozna kupowac karta visa z wysylka na inny adres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Tylko liczyliscie mnie tam na liscie, a ja pisalem ze dopiero zbieram pieniazki, wiec moze wyjsc tak ze nie uzbieram, choc nie chcialbym przegapic takiej okazji - BIX3 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Tylko liczyliscie mnie tam na liscie, a ja pisalem ze dopiero zbieram pieniazki, wiec moze wyjsc tak ze nie uzbieram, choc nie chcialbym przegapic takiej okazji - BIX3 :ploom: zbieraj zbieraj czasu duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 podobno nie mozna kupowac karta visa z wysylka na inny adreszaden problem bo mieszkam pod tym adresem :) nie zebym domagal sie zebyscie mi placili ale zaplata karta wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja czekam na paczke z alphacoola - powinna byc dzis/jutro to powiem co ta firma jest warta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...