Skocz do zawartości
Imperator Kret

Bip3 Za 210 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myslalbym o finalizowaniu... bo w nieskonczonosc tez nie mozemy czekac :) :rolleyes:

spoko sectorek nie ma pospiechu :) madmax zalatwi wszystko z ta wplata itd. juz jest 7 osob czy 8 wiec zanim madmax zalatwi to o 10 osob moze dobije :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacja potwierdzona około 45 zł za przelew bankowy (gościówka się nie orientowała w temacie ale kogoś tam zapytała... PL banki roxuja)

Znajomy powiedział że niema takich środków na koncie wiec pupa zbita nie da rady

wiec co robimy panowie???

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej by było gdybyś założył konto na paypalu, zawsze można się spytać o pomoc paypala, jak nie znasz angielskiego to każdy może pomóc :) z paypalem by było taniej i lepiej

aha i deklaruje że chce bix2 za 190zł jak pisaliście :)

Edytowane przez misiom1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PayPal'a wczoraj kombinowałem i wychodzi że karta musi być VISA ale nie elektroniczna wiec ja takiej nie posiadam i z paypala nici chyba ze czegos tam niezrozumialem

Wiec pozostaje tylko opcja przelew bankowy (+5 zł przy takiej ilości osób) oraz opcja karty visa (ghost_dog napisz czy da rade wyslac kase z twojej karty)

Sytuacja sie powoli klaruje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PayPal'a wczoraj kombinowałem i wychodzi że karta musi być VISA ale nie elektroniczna wiec ja takiej nie posiadam i z paypala nici chyba ze czegos tam niezrozumialem

Wiec pozostaje tylko opcja przelew bankowy (+5 zł przy takiej ilości osób) oraz opcja karty visa (ghost_dog napisz czy da rade wyslac kase z twojej karty)

Sytuacja sie powoli klaruje...

to która visa się nadaje ? Może któraś z płatniczych takich jak Allekarta ? Bo musze sobie wyrobić kartę taką by móc nią płacić w USA :-P i nie wiem jaką :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to która visa się nadaje ? Może któraś z płatniczych takich jak Allekarta ? Bo musze sobie wyrobić kartę taką by móc nią płacić w USA :-P i nie wiem jaką :-|

jak juz ktos wspominal musi to byc karta tloczona a nie drukowana cokolwiek mialo by to znaczyc ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

visa clasic a nie electron

Ja tez bylbym zainteresowany BIX2. Tylko i tak teraz tego nie zmontuje.. ale za taka kaske warto miec na zapas chlodniczke. Jeszcze sie zastanowie.

Btw jak dojda te wszystkie bixy to wypakuj je i zrob sobie z tym zdjecie :lol: Niely avatar by z tego byl albo conajmniej pamiatkowe zdjecie do postawienia na telewizor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Btw jak dojda te wszystkie bixy to wypakuj je i zrob sobie z tym zdjecie :lol: Niely avatar by z tego byl albo conajmniej pamiatkowe zdjecie do postawienia na telewizor.

Zdjęcie pamiątkowe dobry pomysł ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro jak prawie kazdy chce zarobic a z tego co obliczylem to zysku ze sprzedarzy jest 35-40zł wiec cena jest jeszcze do przyjecia zwlaszcza ze troche trzeba w to zainwestowac kasiorki ale koniec gadania o allegro zacznijmy zastanawiac sie jak bedziemy placic za zamowienie...

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PODLICZENIE

Licze jak dla 8 osób: (madmax57, Sector19, kooboos, misiom1, Garfield^, ghost_dog, binek, copycd)

Ceny chłodnic dostępnych na sklepie:

Kurs euro daje jako 4,05zł

BIP2 - 30 euro -> 121,5zł

BIP3 lub BIE2 - 37 euro -> 149,85zł

HC 240-LE - 40 euro -> 162zł

BIE3 - 47 euro -> 190,35zł

HC 360-LE - 50 euro -> 202,5zł

Jak ktoś coś chce dodatkowo to juz samemu liczyć ;]

+ 44 zł pełny transport z kosztami przelewu

To chyba tyle poprawcie jak coś...

EDIT1: transport jest to transport do PL i oczywiscie do zainteresowanych

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale 44zl za wysylke bezposrednio do Ciebie, czy juz razem z wysylka w polsce do kazdego zainteresowanego?

EDIT

Cena z całkowitym transportem do zamawiających:

BIE2 - 190 zł

Juz doczytalem. Do kiedy mozna sie decydowac? B)

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a co sądzicie o HC 360-LE, bo się włąśnie zastanawiam nad tą chłodnicą?

hmmm jest duza (407 x 130 x 57,5mm) i ma aluminiowe finy wydajna to ona jestnapewno ale ja wole BIX3

EDIT: Wiec myśle że możemy już ustalić termin wpłacenia pieniędzy na konto moja propozycja to wpłata do 30go Listopada albo do 5go Grudnia (czasu duzo jak ktos jeszcze zbiera to dozbierac powinien) ci którzy się określili prosze o wysyłke maila (max@max24.pl) z zamówieniem na konkretny towar/y ja po otrzymaniu takiego maila odesle numer konta (mBank) z moimi danymi i dokładną kwotą wpłaty i poprostu bede czekal na wplate srodkow przez wszystkich zainteresowanych do ustalonego terminu

Jasne proste i klarowne...max@max24.pl

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak juz wczesniej mowilem mam tloczona karte visa classic wiec moglbym sie zajac zaplata. zmniejszyl by sie wtedy koszt o przelew

podobno nie mozna kupowac karta visa z wysylka na inny adres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko liczyliscie mnie tam na liscie, a ja pisalem ze dopiero zbieram pieniazki, wiec moze wyjsc tak ze nie uzbieram, choc nie chcialbym przegapic takiej okazji - BIX3 :ploom:

zbieraj zbieraj czasu duzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno nie mozna kupowac karta visa z wysylka na inny adres

zaden problem bo mieszkam pod tym adresem :)

nie zebym domagal sie zebyscie mi placili ale zaplata karta wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...